Μαζωνάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της δικαστικής διαμάχης με την αδελφή του, Βάσω
NDP photo agency
Showbiz

Μαζωνάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της δικαστικής διαμάχης με την αδελφή του, Βάσω

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την είδηση της δικαστικής διαμάχης με την αδερφή του, Βάσω για την περιουσία.  

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και στη συναυλία των Rammstein το βράδυ της Πέμπτης 30/5.

Μάλιστα, οι δυο πλευρές τη Δευτέρα, βρέθηκαν στα δικαστήρια του Πειραιά όπου κατέθεσαν νομικό σημείωμα με τις απόψεις τους για όσα ακούστηκαν για τα ασφαλιστικά μέτρα του δημοφιλή τραγουδιστή στην αδερφή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του τραγουδιστή, Θεόδωρο Μαντά: «Ολοκληρώθηκε σήμερα (χθες Δευτέρα 27/5), δια της υποβολής του σχετικού Σημειώματος, η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε ο εντολέας μας Γιώργος Μαζωνάκης ενώπιον του Μονομέλους Πρωτοδικείου Πειραιά. Εξαιρετική αποδείχθηκε η συνεργασία μας με τον έγκριτο συνάδελφο Αθανάσιο Τετώρο, του οποίου η συμβολή στην υπόθεση αυτή υπήρξε καθοριστική.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους δημοσιογράφους για το σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπο του και στην καλλιτεχνική του διαδρομή. Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».

mazo-1.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι φίλος των αδερφών Μαζωνάκη είχε πει: σχέση που έχει με την οικογένειά του μετά τη δικαστική διαμάχη ο τραγουδιστής, ανέφερε: «Γενικά στην οικογένεια υπάρχει μια αναστάτωση. Η μητέρα του αγαπάει τον Γιώργο, υπάρχει μια αναστάτωση στην οικογένεια. Η μητέρα έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ που τα παιδιά της έφτασαν σε αυτό το σημείο. Η μητέρα ήξερε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Προσπαθούσε ας πούμε, να έχει ισορροπία με τα παιδιά της, είναι σε ένα τεράστιο δίλημμα και σε ένα τεράστιο πρόβλημα».

Δείτε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την είδηση της δικαστικής διαμάχης με την αδερφή του

Μαζωνάκης: Οι αγκαλιές & οι τρυφερές φωτό με την αδερφή του, Βάσω πριν τη δικαστική διαμάχη

Βάσω Μαζωνάκη: Έτσι πέταξε εκτός εταιρίας τον αδερφό της, Γιώργο-Τι συνέβη εν αγνοία του τραγουδιστή

Γιώργος Μαζωνάκης: Όλο το παρασκήνιο της διαμάχης με την αδερφή του, Βάσω και ο ρόλος του Μακρυνιώτη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved