Γέννησε η Ελισάβετ Σπανού - Οι πρώτες φώτο με την κόρη της
Showbiz

Γέννησε η Ελισάβετ Σπανού - Οι πρώτες φώτο με την κόρη της

 

Η Ελισάβετ Σπανού γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια.

Η Ελισάβετ Σπανού δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της να την κρατά στην αγκαλιά της.

«Τα καταφέραμε κορίτσι μου.

Έχοντας γύρω μας, μια μεγάλη αγκαλιά. Υπήρχε ένα “πλέγμα” προστασίας, αγάπης και υποστήριξης όλο αυτόν τον καιρό για μένα και αυτό το υπέροχο πλάσμα που ήρθε στον κόσμο!

Photo-by-Elisavet-Spanou-_-on-January-11-2024..jpg

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου @angelaninou75 Κρυσταλλινα, Γιάννη, Νικόλα , @il_rigos @katerina_ponti @fotiszoglo, Χρήστο, Αθηνά “φλου»! @michalismoschou @aspa_g_xidakis , @areti_dimitropoulou , Βασιλική…

Μαμά… μπαμπά…εύχομαι να καταφέρνω να στέκομαι δίπλα στο κορίτσι μου με την φροντίδα και την αγάπη που δώσατε! Ευχαριστώ τον @omilosiaso και το προσωπικό που μας πρόσεξαν με τόση ευγένεια και υπευθυνότητα! Ευχαριστώ Τον Γιώργο Σταμο πολύ τυχερή να σε έχω δίπλα μου γιατρέ! την μαία μου Ντίνα Πολυχρονοπουλου καθώς επίσης ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στον dr Πλούταρχο Κούρτη

Υπάρχει ένας άνθρωπος όμως για τον οποίο οι λέξεις δεν φτάνουν… Θα τις πω γιατί δεν έχω άλλο τρόπο… ωστόσο δεν είναι αρκετές να ξέρεις… σε ευχαριστώ Ευριπίδη Μπιλιράκη!

Είμαι τυχερή που πριν 22 χρόνια βρέθηκα στο ιατρείο σου! Έκτοτε νιωθω πιο ασφαλής απλά γιατί ξέρω ότι υπάρχεις! Σπάνιος επιστήμονας! Υπέροχος άνθρωπος! Ιατρικά δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη παρακολούθηση! Και ταυτόχρονα στήριξη ! Ενθάρρυνση ! αισιοδοξία! Με λίγα λόγια, πάντα εκεί! Με κάθε τρόπο».

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε με την νεογέννητη κόρη της!

Να της ζήσει!

Εριέττα Κούρκουλου-Ελισάβετ Σπανού: Οι συγκλονιστικές εξομολογήσεις για τις αποβολές στην εγκυμοσύνη

Ελισάβετ Σπανού: Η φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα & η αποκάλυψη για τα κιλά που έχει πάρει στον 7ο μήνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved