Σοφία & Λένια Πετρούνια: Πήραν τα πρώτα τους μετάλλια και ο νονός Χρήστος Μάστορας ήταν εκεί!
Showbiz

Σοφία & Λένια Πετρούνια: Πήραν τα πρώτα τους μετάλλια και ο νονός Χρήστος Μάστορας ήταν εκεί!

Μία πολύ συγκινητική στιγμή έζησαν χθες (1/6) ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση αφού οι κόρες τους Σοφία και Λένια κατέκτησαν τα πρώτα τους μετάλλια!

Εφόσον το ζευγάρι έχει αγγίξει πολλές φορές την κορυφή -ο καθένας στο άθλημά του- και γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει πρωταθλητισμός, ήταν σχεδόν μονόδρομος για τα δύο κοριτσάκι του να μπουν από νωρίς στον κόσμο της γυμναστικής!

Παγκόσμια Ημέρα Γονέων: 3 +1 επώνυμα ζευγάρια που μοιράζονται την ευτυχία τους μέσα από το Instagram

Έτσι, η Σοφία και η Λένια Πετρούνια, οι δύο κόρες τους, αν και πολύ μικρές ακόμα, ήδη ακολουθούν έναν τέτοιο τρόπο ζωής που δείχνει να αρέσει και στις δύο.

Χθες λοιπόν, τα δύο χαριτωμένα κοριτσάκια βρέθηκαν και πάλι εκεί που προπονούνται και βέβαια έπρεπε να δείξουν στους γονείς τους αλλά και τον νονό Χρήστο Μάστορα, όπως και στην αγαπημένη του Γαρυφαλλιά Καλληφώνη όσα έχουν μάθει το προηγούμενο διάστημα. Και βέβαια, κέρδισαν το πιο δυνατό χειροκρότημα αλλά και το πρώτο τους μετάλλιο στο στήθος!

Η Βασιλική Μιλλούση, περήφανη για τα κατορθώματα των κοριτσιών της, ανέβασε μία υπέροχη φωτό τους αλλά και ένα οικογενειακό στιγμιότυπο γράφοντας στη λεζάντα:

«Τα πρώτα δικά τους μετάλλια είναι γεγονός και εμείς περήφανοι δίπλα τους!Ευχαριστούμε όλους τους φίλους, συγγενείς και νονούς που ήταν εκεί❤️💛Για εσάς»...

millousi-mastoras.jpg

H φωτογραφία μαζί με τους νονούς των κοριτσιών και τη Γαρυφαλλιά Καλληφώνη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved