Κόκλας: Ο ρόλος στα Εγκλήματα, ο Μάρτυρας Κατηγορίας & πώς αντιδρά όταν τού ζητούν να φωτογραφηθεί
Showbiz

Κόκλας: Ο ρόλος στα Εγκλήματα, ο Μάρτυρας Κατηγορίας & πώς αντιδρά όταν τού ζητούν να φωτογραφηθεί

Ο Κώστας Κόκλας σε σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου και φυσικά, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ρόλο του ως Αλέκος στα... θρυλικά, πλέον, Εγκλήματα. 

«Μου έχει τύχει να μου ζητήσουν στον δρόμο να φωτογραφηθούμε και να μην είναι κατάλληλη στιγμή» είπε αρχικά για την αντίδρασή του σε τέτοιες καταστάσεις και τόνισε: «Το κατανοούν κι αυτοί και λένε συγγνώμη.

Κόκλας για Σταρόβα: «Αιφνιδιάστηκα, είναι σοκ για όλους μας»

koklas-(2).jpg

Γενικά, επειδή είμαι ενεργός στα social, δεν έχω πρόβλημα να φωτογραφίζομαι. Κι αυτός που το ζητά, το ζητά με καλή διάθεση και σε τιμά. Ο Αλέκος από τα «Εγκλήματα» με χαρακτηρίζει. Είναι κι άλλοι ρόλοι, αλλά στα Εγκλήματα ήταν μία σειρά που καθόρισε το χιούμορ μας και το πώς σκεφτόμαστε. Ο κόσμος ταυτίστηκε πολύ με αυτή τη σειρά».

Και συνέχισε μιλώντας για τις προτάσεις που λαμβάνει από θέατρο και τηλεόραση: «Μου φέρεται πολύ καλά η δουλειά μου και μου απορροφά πολλή ενέργεια και μου αρέσει να παίζω στο θέατρο και στην τηλεόραση. Δεν έχει έρθει κάτι τέτοιο. Είμαι και της άποψης ότι δεν τα βάζεις όλα κάτω από τις μασχάλες χωρίς να το υποτιμώ. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που το κάνουν πολύ καλά κι ηθοποιοί και παρουσιαστές. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι ηθοποιός, τραγουδιστής ή δημοσιογράφος, αλλά με το αν έχεις μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα».

Όσο για την παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» στην οποία πρωταγωνιστούσε την προηγούμενη σεζόν με τον Θοδωρή Κατσαφάδο και τον Νίκο Πολυδερόπουλο οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τη συγκεκριμένη θεατρική δουλειά, ο Κώστας Κόκλας δήλωσε: «Αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά και είναι πολύ ιδιαίτερες οι συνθήκες στη δουλειά μας. Έτσι, γίνεται συνήθως. Κι εγώ ας πούμε, έφυγα από τη δουλειά μου και πήγε ένας άλλος στη θέση μου».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved