Με νεύρα η Μπακοδήμου για τους συνεργάτες της που δεν αποκάλυπταν με ποιον επώνυμο βγαίνει η Αντωνά!
Showbiz

Με νεύρα η Μπακοδήμου για τους συνεργάτες της που δεν αποκάλυπταν με ποιον επώνυμο βγαίνει η Αντωνά!

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Γειά σου, θέλει τη Μαρία Αντωνά να βγαίνει εδώ και λίγο καιρό με πασίγνωστο άνθρωπο της τηλεόρασης και η Μαρία Μπακοδήμου ήθελε να μάθει για ποιον πρόκειται. 

Όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ της Real, ο Άρης Σοϊλέδης έχει μετακομίσει στο σπίτι της νέας συντρόφου του, Μαριλίνας Κυπαρίσση ενώ η Μαρία Αντωνά εδώ και δύο εβδομάδες μένει στο διαμέρισμα που νοίκιασε στην Άνω Γλυφάδα και στο οποίο ζει μόνη.

Η αποκάλυψη του Μακαλιά που δεν περιμέναμε: «Η σχέση του Σοϊλέδη με την Κυπαρίσση είναι παρελθόν»

antwna-soiledis-1-scaled.jpg

Το σπίτι όπου ζούσαν Σοϊλέδης και Αντωνά έχει ήδη περάσει σε άλλους ενοίκους και όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Μόνο που σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Μαρία Αντωνά τελευταία κάνει εξόδους σε κοινή παρέα με επώνυμο ο οποίος μάλιστα είναι πασίγνωστος λόγω της καριέρας του στην τηλεόραση.

Όλοι απέφυγαν να μιλήσουν με ονόματα και μάλιστα τόνισαν ότι δεν είναι σίγουρο πως πρόκειται για σχέση ή ακόμα και για νέο φλερτ.

Πάντως, η Μαρία Μπακοδήμου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ταυτότητα του συγκεκριμένου άντρα όμως επειδή όλοι οι συνεργάτες της ήταν απρόθυμοι να της αποκαλύψουν -τουλάχιστον on air- το οτιδήποτε, εκείνη ήταν μες στα νεύρα και επέμενε να της πουν.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved