Αποκλειστικό - Γάμος και βάφτιση μαζί αυτό το Σάββατο - Ποιος τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός;
Showbiz

Αποκλειστικό - Γάμος και βάφτιση μαζί αυτό το Σάββατο - Ποιος τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός;

Διπλή χαρά για τον Κωνσταντίνο Δρούλια που παντρεύεται την Αναστασία Ευτυχίδου και βαφτίζουν την κόρη τους, αυτό το Σάββατο 8/6, σύμφωνα με τις πληροφορίες του gossip-tv.gr.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από τον Μάρτιο του 2020, έχει ήδη αποκτήσει μια κορούλα, η οποία θα βαπτιστεί την ίδια ημέρα με τον γάμο και θα πάρει το όνομα Σοφία, από τη μητέρα του Κωνσταντίνου.

Ο γάμος του ζευγαριού αλλά και η βάφτιση της μικρούλας θα γίνουν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Κερατέα Αττικής. Μετά το διπλό μυστήριο, θα ακολουθήσει δεξίωση.

Καλεσμένοι είναι φίλοι του ζευγαριού από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι κουμπάροι και οι νονοί της κόρης τους δεν έχουν καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο ή με τον χώρο της τηλεόρασης.

konstantinos_droulias_1678437158_3055274786158615688_792625953.jpg

Επιτυχία και στα επαγγελματικά

Θυμίζουμε ότι οι Droulias Brothers ταξίδεψαν για άλλη μια φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και τραγούδησαν για τους ομογενείς, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρόν και αποθέωσαν τον Κωνσταντίνο και τον Ηλία, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό on stage, κρατώντας τη διασκέδαση στα ύψη.

Οι Droulias Brothers αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση της Signature Productions, για να τραγουδήσουν στο ελληνικό φεστιβάλ. Εκεί είχαν βρεθεί και πριν έναν χρόνο περίπου, οπότε οι ομογενείς τους περίμεναν με μεγάλη χαρά. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος οι διοργανωτές δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Αντίστοιχες ήταν και οι εικόνες και στο Μόντρεαλ, όπου οι Droulias Brothers εμφανίστηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα club της πόλης σε συνεργασία με την OPA Productions.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι των Droulias Brothers με τίτλο «Τα ριάλια» γυρισμένο εξ’ ολοκλήρου στην όμορφη Κύπρο. Ενώ για φέτος το καλοκαίρι ετοιμάζουν πολύ όμορφα πράγματα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved