Δανάη Μπάρκα: Έτσι απάντησε για τα φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη
Media

Δανάη Μπάρκα: Έτσι απάντησε για τα φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Κι όμως η Δανάη Μπάρκα σχολίασε μετά από καιρό τις φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και στάθηκαν η αφορμή να χαλάσει η φιλία της με την Κατερίνα Καινούργιου.

Όλο αυτό το διάστημα δεν είχε μιλήσει, σήμερα, 6 Ιουνίου, με αφορμή το podcast του Άρη Σοϊλέδη και τις δηλώσεις που έκανε στη Δάφνη Καραβοκύρη σχετικά με τη δημοσιότητα που δεν μπορεί να έχει μία φυσιολογική ζωή, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Έχει απόλυτο δίκιο στο ότι κάποιες φορές όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο μπορεί κάποιοι άλλοι να το αποζητούν και να το ονειρεύονται αλλά όταν πραγματικά σου συμβεί, σκέφτεσαι “Γιατί να μην μπορώ να μοιραστώ πράγματα; Γιατί να μην μπορώ να κυκλοφορήσω με όποιον θέλω;”».

danai-mparka12.jpg

Και τόνισε όλο νόημα : «Ένας άνθρωπος, για παράδειγμα οι φίλοι μου μπορεί να χωρίσουν τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο να ανεβάσουν μια φωτογραφία με κάποιον που θα βγουν, δεν θα ασχοληθεί κανείς, γιατί αυτό είναι η ζωή. Θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα πειραματιστείς, θα βγεις ραντεβού. Σε αυτόν το χώρο όμως, δεν μπορείς να το κάνεις».

Δανάη Μπάρκα: «Googlαρες Δανάη Μπάρκα κι έβγαζε την πρώην σχέση μου…».

Μπάρκα για Σοϊλέδη: Όταν είσαι σε αυτό τον χώρο δεν μπορείς να χωρίζεις και μετά να...

Καινούργιου για Μπάρκα: «Τη Δανάη δεν την είδα, αλλά δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα αν την έβλεπα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved