Καινούργιου για Μπάρκα: «Τη Δανάη δεν την είδα, αλλά δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα αν την έβλεπα»
Media

Καινούργιου για Μπάρκα: «Τη Δανάη δεν την είδα, αλλά δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα αν την έβλεπα»

Στην εκδήλωση για τα «Ποσειδώνια 2024» βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τη Φαίη Σκορδά ενώ όταν ρωτήθηκε για τη Δανάη Μπάρκα είπε πως δεν την είδε αλλά και να την έβλεπε δεν ήξερε αν θα της μιλούσε.

Super Κατερίνα: Άσπρισε η Καινούργιου! Διέκοψε την εκπομπή της - Πάρτε το από δω!

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-April-22-2024-tagging-@giorgiapantele-and-@toimoifashion.-May-be-an-image-of-1-person-suit-and-blazer..jpg

«Μου φάνηκε ότι είδα την Ελένη Μενεγάκη με ένα λευκό φόρεμα, δεν είμαι σίγουρη. Είχε πολλά τηλεοπτικά ονόματα. Είδα τη Μαρία Μπεκατώρου από μακριά, είδα τη Φαίη Σκορδά με ένα ωραίο κοντό φόρεμα κι ήταν μαζί με τον Γιώργο Ντάβλα και μάλιστα είπα ότι θα τη χαιρετήσω κι ήταν πολύ ευγενική. Τη φίλησα και της είπα: «Φαίη μου όταν τελειώσει η σεζόν, να πάμε για ένα φαγητό οι δυο μας». Μου είπε με μεγάλη μου χαρά κι ήταν πολύ ευγενική κι όμορφη. Με τη Φαίη μίλησα πιο πολύ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου κι όταν ρωτήθηκε για τη Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Τη Δανάη δεν την είδα, αλλά δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα αν την έβλεπα. Μπορεί να της έκανα νεύμα αλλά…»

«Σε αυτή τη ζωή έχουμε το δικαίωμα να χαιρετάμε και να μιλάμε αυτούς που θέλουμε και να κάνουμε το αντίθετο σε αυτούς που δεν θέλουμε. Τα υποκριτικά ότι χαιρετιόμαστε όλοι με όλους να τα αφήσουμε πίσω κάποια στιγμή. Δεν μπορεί να τα έχουμε καλά όλοι με όλους, σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας και πρόσθεσε η Κατερίνα:

«Πάντως χάρηκα για τη Φαίη γιατί δεν είχαμε βρεθεί από κοντά και καθόταν διακριτικά και δεν θα μπει μέσα να κάνει θόρυβο. Με τη Φαίη έχουμε βρεθεί τόσες φορές κι έχουμε μιλήσει. Δεν είχαμε βρεθεί όλο τον χρόνο».

Καινούργιου: Ξεσπά κατά της Super Κικής: «Απαράδεκτο. Εμείς φταίμε που της έχουμε δώσει δημοσιότητα»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ήμουν στα χειρότερά μου, έκλαιγα! Ήμουν σε μια άσχημη φάση το Σαββατοκύριακο»

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένας έντονος διαπληκτισμός και...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved