Θρήνος στο twitter για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου – Ο αποχαιρετισμός με λόγια που ραγίζουν καρδιές
Showbiz

Θρήνος στο twitter για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου – Ο αποχαιρετισμός με λόγια που ραγίζουν καρδιές

Μεγάλη θλίψη για την τεράστια απώλεια της Δέσποινας Στυλιανοπούλου που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών.

Δεκάδες θαυμαστές της σπουδαίας ηθοποιού συγκινούν με τον ιδιαίτερο αποχαιρετισμό τους στο twitter. Άλλοι αφήνοντας ένα στιγμιότυπο από τις ταινίες της, άλλοι λόγια από καρδιάς κι άλλοι τιμούν την τεράστια προσωπικότητά της.

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή της

stylianopoulou-(21).jpg

Σπούδασε φωνητική στο Ελληνικό Ωδείο και θέατρο στη Δραματική Σχολή Δημήτρη Ροντήρη, απ' την οποία και αποφοίτησε το 1959. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1960, στην ταινία Ξένος της νύχτας και έκτοτε καθιερώθηκε σε ρόλους κωμικούς.

stylianopoulou-(20).jpg

Ο πλέον συνηθισμένος ρόλος της ήταν της επαρχιώτισσας οικιακής βοηθού που έκανε γλωσσικά λάθη. Επίσης έπαιζε τη λαϊκή κοπέλα σε μη πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το 1967 θεωρήθηκε από πολλούς καλλιτεχνικούς κύκλους ως «έτος Στυλιανοπούλου» επειδή η ίδια είχε συμμετάσχει σε 12 διαφορετικές ταινίες μέσα στη χρονιά.

Δες τα σχόλια

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι όταν πήρα μέρες στην ταινία «Ο τρελός τα έχει 400» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, που τρώω το χαστούκι, γιατί ο κόσμος με ρωτούσε πάντα, αν το χαστούκι ήταν αληθινό και εγώ έλεγα την αλήθεια "επί 3 ημέρες δεν μπορούσα να κάνω γύρισμα, γιατί είχε αποτυπωθεί η παλάμη του στο μάγουλο", αλλά εγώ έβλεπα το σημάδι και χαιρόμουν, διότι δεν είχαν λίγο πράγμα να τρως ένα χαστούκι από τον αγαπημένο σου ηθοποιό και άνθρωπο και να σου δίνει τη δυνατότητα αυτή η σφαλιάρα να κάνεις επιτυχία και να γίνεσαι γνωστή. Είμαι από τους ελάχιστους ηθοποιούς που έχουν παίξει στο πλευρό όλων των μεγάλων πρωταγωνιστών. Όπως και η συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν για εμένα το ήμισυ του παντός ήταν το γούρι μου. Η Αλίκη και ο Δημήτρης με έσπρωχναν μπροστά στη σκηνή για να παίρνω και εγώ το χειροκρότημα του κοινού, να είναι καλά εκεί που είναι και οι δυο τους», είχε πει.

Στυλιανοπούλου: Η Αλίκη, ο γάμος της που διήρκησε μια μέρα και το μεγάλο της μαράζι

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Το «πλούσιο» κινηματογραφικό βιογραφικό της και το «έτος Στυλιανοπούλου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved