Η πρώτη ανάρτηση του Μάριου Φραγκούλη μετά το ατύχημα: «Η ανάρρωση θα πάρει αρκετό καιρό»
Showbiz

Η πρώτη ανάρτηση του Μάριου Φραγκούλη μετά το ατύχημα: «Η ανάρρωση θα πάρει αρκετό καιρό»

Ο Μάριος Φραγκούλης βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε και το οποίο ανέτρεψε όλο το πρόγραμμά του. 

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία παραγωγής της προγραμματισμένης συναυλίας στον Λυκαβηττό με την Γιώτα Νέγκα, στις 10 Ιουνίου:

Μάριος Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα – Η ανακοίνωση

fragoulis-marios-1.jpg


«Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των δύο καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από τη Ticket Services σχετικά με τη διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους».

Σήμερα, ο Μάριος Φραγκούλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να καθησυχάσει τους χιλιάδες θαυμαστές του για την κατάσταση της υγείας του κάνοντας την εξής ανάρτηση:

«Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ζητώ συγγνώμη για την πρόσφατη αναστάτωση και πρέπει να σας πω με το χέρι στην καρδιά πόσο εκτιμώ την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Ευτυχώς ο τραυματισμός δεν ήταν μεγάλος, απλά η ανάρρωση θα πάρει αρκετό καιρό. Λυπάμαι πολύ για τις αναβολές των πρώτων συναυλιών μας με την Γιώτα Νέγκα και εύχομαι να σας συναντήσω σύντομα. Με πολλή αγάπη και πάντα σεβασμό, Μάριος».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved