Showbiz

Μαρίνα Ψάλτη: Λαμπερές παρουσίες στην έκθεση ζωγραφικής της, 2 μήνες μετά τον χαμό του Γιάννη Φέρτη

Σχεδόν δύο μήνες μετά τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη, η σύζυγός του Μαρίνα Ψάλτη υποδέχτηκε στην Gallery Genesis καλούς της φίλους για την έκθεση ζωγραφικής της με τίτλο More than Silk.

Η αγαπημένη ηθοποιός την οποία έχουμε απολαύσει τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά, έχει και άλλη μία μεγάλη αγάπη, τη ζωγραφική. Κάτι που γνωρίζουν οι περισσότεροι από τους καλούς της φίλους, οι οποίοι και βρέθηκαν κοντά της για να δουν από κοντά τα έργα τέχνης της.

Η Μαρίνα Ψάλτη για πρώτη φορά αποκάλυψε τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της: «Μου έσωσε τη ζωή»

Η Μαρίνα Ψάλτη σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη και καλλιτεχνικό διευθυντή της gallery genesis, Γιώργο Τζάνερη έκανε ένα ακόμα όνειρό της πραγματικότητα, εκθέτοντας τους πίνακες ζωγραφικής της που είδαν από κοντά πολλοί καλοί της φίλοι.

Μεταξύ αυτών η Μαρινέλλα, η Κατερίνα Λέχου με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη, ο Στέλιος Μάινας με τη σύζυγό του Κάτια Σπερελάκη, η Ναταλία Τσαλίκη, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Ζαχαρίας Ρόχας, ο Γιάννης Ξανθούλης και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες.

Τα έργα της έδειξαν να τους εντυπωσιάζουν όπως και τον απλό κόσμο, μιας και δεν είναι ευρέως γνωστό ότι η αγαπημένη ηθοποιός είναι και ζωγράφος.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω από τα εγκαίνια της έκθεσης:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved