Τσιτσιπάς-Μπαντόσα: Ινκόγκνιτο και ερωτευμένοι στο Ναύπλιο μετά την επανασύνδεσή τους!
Showbiz

Τσιτσιπάς-Μπαντόσα: Ινκόγκνιτο και ερωτευμένοι στο Ναύπλιο μετά την επανασύνδεσή τους!

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα πρόσφατα να είχαν μικρούς τριγμούς στη σχέση τους, όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, είναι και πάλι πολύ καλά μεταξύ τους και αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλον. 

Το ζευγάρι το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι αποφάσισε να χωρίσει, όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ αφού κατάφεραν οι δυο τους να τα ξαναβρούν και να νικήσει ο έρωτας και όχι ο εγωισμός.

Μητέρα Στέφανου Τσιτσιπά: Είμαι σίγουρη ότι είναι ερωτευμένος. Δεν θα παρέμβω ποτέ στη σχέση του

tsitsipas-pantoza.jpg

Από τότε είναι μαζί και μάλιστα η Πάουλα ακολούθησε τον αγαπημένο της στην Ελλάδα μετά το Roland Garros όπου αγωνίστηκε ο διεθνής τενίστας.

Έχοντας και οι δύο την ανάγκη να ξεκουραστούν και να απέχουν λίγο από προπονήσεις και αθλητικές διοργανώσεις, βρέθηκαν στο γραφικό Ναύπλιο και μάλιστα προκειμένου να κάνουν όσο πιο διακριτική την παρουσία τους εκεί, φρόντισαν να μη μείνουν σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο.

Μία βόλτα τους όμως σε κεντρικό δρόμο του Ναυπλίου ντυμένοι πολύ απλά και κρατώντας ο ένας ο χέρι του άλλου, πρόδωσε αυτή τη μικρή τους απόδραση.

tsitsipas.jpg

Σύμφωνα με τη Real που δημοσιεύει σήμερα στιγμιότυπο του ζευγαριού, οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν αυτή τη μικρή τους απόδραση πριν επιστρέψουν και πάλι στις αθλητικές τους υποχρεώσεις που θα είναι και πάλι πολύ απαιτητικές...

Δείτε παρακάτω το ένα και μοναδικό στιγμιότυπο του ζευγαριού από το Ναύπλιο...

tsitsipas.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved