To τρέιλερ και η φωτογραφία που «πρόδωσαν» την επιστροφή του World Party με Τανιμανίδη-Μαυρίδη!
Media

To τρέιλερ και η φωτογραφία που «πρόδωσαν» την επιστροφή του World Party με Τανιμανίδη-Μαυρίδη!

Σε νέες ταξιδιωτικές περιπέτειες θα μπουν σύντομα ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, είδηση που ψιθυριζόταν έντονα τις τελευταίες εβδομάδες και τελικά επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ΑΝΤ1.

Απόψε (17/6) το κανάλι του Αμαρουσίου άρχισε να βγάζει στον αέρα τρέιλερ με τις νέες εκπομπές που πρόκειται να κατακλύσουν το πρόγραμμα.

Τανιμανίδης - Μαυρίδης: Ανακοίνωσαν με τον πιο συγκινητικό τρόπο την επιστροφή του World Party

world-party.jpg

Νωρίτερα, είχε βγει στον αέρα για πρώτη φορά το τρέιλερ για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή The Road Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αμέσως μετά ήρθε ακόμα μία μεγάλη έκπληξη.

Ο λόγος για τα... προσεχώς του ΑΝΤ1, ανάμεσά τους και το World Party που ακουγόταν πως θα φέρει ξανά τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη κοντά και σε ακόμα μία όμορφη τηλεοπτική περιπέτεια.

Μάλιστα, στο τρέιλερ μία σκισμένη φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη από παλιότερο ταξίδι τους ενώνεται, κάτι που σημαίνει ότι θα τους δούμε και στην τηλεόραση στο άμεσο μέλλον.

Μπορεί να μην παίρνουμε από το τρέιλερ καμία άλλη πληροφορία για τον νέο κύκλο του World Party που αναμένεται να αλλάξει τις τηλεοπτικές μας συνήθειες.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του World Party που είχε πρωτοπροβληθεί το 2013 και ολοκληρώθηκε το 2016.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved