Λιάγκας σε Κουτσελίνη: «Ζήτα ένα συγγνώμη, αυτό που έμεινε είναι το χάμπουργκερ, γελάνε όλοι»
Media

Λιάγκας σε Κουτσελίνη: «Ζήτα ένα συγγνώμη, αυτό που έμεινε είναι το χάμπουργκερ, γελάνε όλοι»

Η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε στην εκπομπή της, Αλήθειες με τη Ζήνα τη φράση της «πλήττεται η καριέρα του Απόστολου Λύτρα» και σήμερα μέσα από το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη.

Ο Γιώργος ανέφερε: «Προσπάθησε να επανορθώσει, λέγοντας ότι παραποιήθηκαν αυτά που είπε, δεν ήθελε να πει αυτά. Είπε κάτι περί χάμπουργκερ που στερήθηκε στα παιδικά της χρόνια. Πολλοί άνθρωποι στερήθηκαν βασικά πράγματα και αγάπη».

Με δάκρυα στα μάτια η Ζήνα Κουτσελίνη: «Αυτό με προσβάλλει, όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση»

zina-giorgos.jpg

Και τόνισε:: «Βγήκε η Ζήνα χθες και είπε πόσο φιλάνθρωπη είναι και πόσο έχει βοηθήσει κόσμο, χωρίς να το διατυμπανίζει. Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό, ότι όντως η κυρία Κουτσελίνη όντως έχει βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να το διατυμπανίζει και είναι προς τιμήν της και μπράβο της και χίλια συγχαρητήρια. Όταν γίνεται η στραβή, όταν εκτίθεσαι καθημερινά τόσες ώρες, θα συμβεί και η στραβή, θα συμβεί και το λάθος. Και η υπόλοιπη ζωή μας σβήνει, Ζήνα, μπροστά στο στιγμιαίο λάθος εκείνη την ώρα. Και θα βρεθούν όλοι όσοι σε μισούν, όλοι όσοι σε ζηλεύουν, όλοι όσοι θεωρούν ότι έχουν το δίκιο αυτοί και το άδικο εσύ, θα σου φορτωθεί εκείνη τη στιγμή και το προπατορικό αμάρτημα».

1948ccbea7dc421782b5261c065ebf92.jpg

Και συμπλήρωσε: «Εκείνη την ώρα πιο έντιμο είναι να βγεις και να πεις ότι “έκανα λάθος”, δημοσιογραφικά, ανθρώπινα. Ζήτα ένα συγγνώμη και προχώρα παρακάτω. Θα σε κράξουν μια εβδομάδα και θα τελειώσει. Από το να βγαίνεις και να μη ζητάς συγγνώμη και να στοχοποιείς όλους τους άλλους και να λες ότι κάτι λάθος κάνουν όλοι οι άλλοι. Ποιος είμαι εγώ να σου δώσω συμβουλή; Εσύ έχεις κάνει και στέλεχος και παρουσιάστρια. Εγώ μόνο υπάλληλος έχω υπάρξει».

Και κατέληξε ο Γιώργος: «Τη συμβουλή δώσε την εσύ στον εαυτό σου. Η επανόρθωσή σου, αυτό που έμεινε ήταν το χάμπουργκερ που έχεις γίνει viral στο τικ τοκ και γελάνε όλοι. Σε παρέες χθες έλεγαν “να στείλουμε αύριο στην εκπομπή 15 cheessburger” ούτε αυτό σου αξίζει. Δεν είναι κακό πράγμα η συγγνώμη και η συγχώρεση ακόμα μεγαλύτερο».

Ένταση στο Πρωινό: «Έλεος! Σταμάτα...» - Διέκοψε την εκπομπή ο Λιάγκας & πήγε σε διαφημίσεις!

Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Δε μπορείς να λες τηλεδίκη το ρεπορτάζ!Είναι ντροπή» – Τα καρφιά στην Κουτσελίνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved