Κατερίνα Καραβάτου: Η ηλικία, η καριέρα και η λατρεία στα παιδιά της

NDPPHOTO 

Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: Η ηλικία, η καριέρα και η λατρεία στα παιδιά της

Την Κατερίνα Καραβάτου θα την απολαμβάνουμε στην παρουσίαση του "Power of Love", καθώς σε λίγο καιρό η τηλεόρασή μας θα γεμίσει αγάπη και έρωτα!

Η Κατερίνα Καραβάτου φαίνεται πως είναι κατάλληλη για την παρουσίαση του Power of Love, καθώς κι εκείνη έχει ζήσει έναν σπουδαίο έρωτα με τον Κρατερό Κατσούλη.

Σκορδά: Η ερώτηση που αιφνιδίασε την Καραβάτου:«Είσαι ερωτευμένη;» - Η αντίδραση της Κατερίνας

0051_KATERINA_KARAVATOY_1842024.jpg

NDPPHOTO

Το 2009 ξεκίνησε η σχέση τους και στις 25 Ιουλίου 2011 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά την Αέλια και τον Αρίωνα. Δοτικοί και εξίσου προστατευτικοί, προφυλάσσουν τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αν και δημοσιεύσουν κάποια στιγμή φωτογραφίες των παιδιών στα social media καλύπτουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Συναντήθηκαν πρώτη φορά σε event του ALPHA. H έντονη έλξη και η αμοιβαία συμπάθεια ήταν έκδηλες από την αρχή, ωστόσο και οι δύο τότε βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις. Διατήρησαν φιλική επαφή όμως, μέχρι που τους προέκυψε ο έρωτας.

Η Κατερίνα Καραβάτου και Ο Κρατερός Κατσούλης κατάλαβαν ότι ήθελαν να είναι μαζί το Πάσχα του 2009. Έκαναν κοινές διακοπές με φιλική τους παρέα, διαπίστωσαν ότι έχουν πολλά πράγματα που τους συνδέουν και έγιναν ζευγάρι.

7115_KATERINA_KARAVATOY_1042024.jpg

NDPPHOTO

Λίγες εβδομάδες αργότερα η σχέση τους ήδη πρωταγωνιστούσε στα εξώφυλλα των εβδομαδιαίων lifestyle εντύπων.

Ένα χρόνο μετά έγινε η πρόταση γάμου.

Το 2011 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και ήταν ένας από τους πιο ανατρεπτικούς γάμους της ελληνικής showbiz.

Ο έρωτας και η καριέρα στην τηλεόραση

Eκτός από ζευγάρι στη ζωή, ήταν και τηλεοπτικό ζευγάρι. Τη σεζόν 2014-2016 παρουσίασαν την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Στα Καλά Καθούμενα» στο epsilontv. Τη σεζόν 2016-2017 η εκπομπή μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με τίτλο «Έτοιμο το πρωινό». Τον Ιανουάριο του 2017 η εκπομπή κόπηκε χωρίς να διευκρινίζονται οι ακριβείς λόγοι διακοπής της, Τη σεζόν 2017-2018 το ζευγάρι ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο «Στη Φωλιά των Κου Κου» έως και το καλοκαίρι του 2021!

5042_KATERINA_KARAVATOY_2522024.jpg

NDPPHOTO

Μετά από έναν γάμο, δύο παιδιά, την συνεργασία τους στην tv αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά διατηρούν φιλικές σχέσεις και έχουν ως προτεραιότητα τα παιδιά τους.

"Τα παιδιά έχουν μια σοφία στον τρόπο με τον οποίο κινούνται. Μου έδειξαν τι είναι σημαντικό και τι όχι σε κάποια θέματα. Μου είπαν τη γνώμη τους για ανθρώπους, και ήταν συγκλονιστικό γιατί είχαν εκείνα δίκιο και όχι εγώ. Έχω μια πολύ καλή σχέση μαζί τους. Δεν είναι φιλική, είναι μαμάς με παιδιά. Με ενδιαφέρει να κρατάμε αυτούς τους ρόλους για να υπάρχουν τα όρια. Όμως, όταν παίζω μαζί τους, όταν πηγαίνουμε μια βόλτα, γενικά κάθε δευτερόλεπτο που περνάμε μαζί, νιώθω δυνατή και ότι έχω καταφέρει κάτι φαντασμαγορικά σπουδαίο".

1380_KATERINA_KARAVATOY_2712024.jpg

NDPPHOTO

Διαβάστε επίσης:

Power of Love: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα με την Κατερίνα Καραβάτου

My style rocks τελικός: Με δάκρυα στα μάτια η Καραβάτου - «Είναι και για εμένα πολύ δύσκολο»

Κατσούλης: Σπάει τη σιωπή του 3 χρόνια μετά-Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού με την Καραβάτου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved