Λιάγκας: Ο Λύτρας πρέπει να διαχειριστεί την ξεφτίλα του, αλλά μην...
Media

Λιάγκας: Ο Λύτρας πρέπει να διαχειριστεί την ξεφτίλα του, αλλά μην...

Ο Απόστολος Λύτρας οδηγήθηκε χθες, 20 Ιουνίου στις φυλακές Κορυδαλλού και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση.

Αρχικά είπε:«Ο Απόστολος Λύτρας έκανε κάτι που είναι απαράδεκτο, ντροπιαστικό. Ξεφτιλίστηκε με αυτό που έκανε κι δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί την ξεφτίλα του. Αυτό που έκανε σε έναν άνθρωπο, στη γυναίκα του, στη μάνα του παιδιού του -και δεν σήκωσε απλά χέρι, την σακάτεψε- είναι ντροπή, τεράστια ντροπή».

Χείμαρρος ο Λιάγκας με τις δηλώσεις του Αδαμαντίδη για τον Λύτρα - «Άστο, μη μιλάς»

liagkas.jpg

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, εγώ δεν είμαι δικηγόρος και δεν ξέρω αν δίκαια ή μη δίκαια βρίσκεται στη φυλακή. Γνωρίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Βγαίνουν δικηγόροι και λένε ότι χειραγωγεί τη Δικαιοσύνη, εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό. Δεν το γνωρίζω και ελπίζω να μην ισχύει.

Ένας άνθρωπος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή για κάτι αποτρόπαιο που έκανε κι επειδή δεν άκουσε την απόφαση της Δικαιοσύνης ότι έπρεπε να μείνει μακριά από τη γυναίκα αυτή. Μην του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα».

Ένταση στο Πρωινό: «Έλεος! Σταμάτα...» - Διέκοψε την εκπομπή ο Λιάγκας & πήγε σε διαφημίσεις!

liagkas-litras.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Δικαίως, απαράδεκτο, ντροπιαστικό, ξεφτίλα όλο αυτό που έκανε για τον ίδιο, για τη γυναίκα του, για την κοινωνία, τεράστια ξεφτίλα αυτό που έκανε, ντροπή! Μην του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα».

Λιάγκας για Λύτρα:«Τον λυπάμαι σε ανθρώπινο επίπεδο, βλέπουμε έναν κραταιό να καταρρέει, αλλά...»

Λιάγκας: «Αν ήμουν εγώ Acun, θα τα άλλαζα όλα στο Survivor και τον παρουσιαστή»

Λιάγκας σε Κουτσελίνη: «Ζήτα ένα συγγνώμη, αυτό που έμεινε είναι το χάμπουργκερ, γελάνε όλοι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved