Η πρώτη ανάρτηση της Σάττι μετά το καυστικό σχόλιο της Νέγκα στην απονομή βραβείου στα Mad VMA
Showbiz

Η πρώτη ανάρτηση της Σάττι μετά το καυστικό σχόλιο της Νέγκα στην απονομή βραβείου στα Mad VMA

Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες μετά τη διεξαγωγή των MAD VMA κατά την απονομή του βραβείου καλύτερου ποπ καλλιτέχνη από την Αθηναΐδα Νέγκα στη Μαρίνα Σάττι

Να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος την ώρα που ανακοίνωνε τη νικήτρια της κατηγορίας έκανε ένα σχόλιο που κρίθηκε άτοπο από πολλούς για εκείνη τη στιγμή.

Μπάρκα: Άστραψε και βρόντηξε κατά της Νέγκα: «Λες και την υποχρέωσαν να πάει στα MAD VMΑ! Μην πας!»

negka-satti.jpg

Συγκεκριμένα η Αθηναΐδα Νέγκα λίγο πριν παραδώσει το βραβείο στη Μαρίνα Σάττι σχολίασε από μικροφώνου πως θα μπορούσε να χασμουρηθεί, θυμίζοντας το χασμουρητό της τραγουδίστριας στη Eurovision την ώρα που έδινε συνέντευξη τύπου η Ισραηλινή εκπρόσωπος στον διαγωνισμό. Η Νέγκα συνέχισε λέγοντας πως δεν θα το κάνει, επεσήμανε πως εκτιμά ιδιαίτερα τη Μαρίνα Σάττι παρ' όλο που διαφωνεί μαζί της και αμέσως μετά την κάλεσε πάνω στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της.

Οι αντιδράσεις για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση της Νέγκα εκείνη τη στιγμή ήταν πολλές, όμως η Μαρίνα Σάττι, με ανάρτησή της σήμερα (21/6) δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος. Παρ' όλο που ανέβασε κοινή της φωτό με την Αθηναΐδα Νέγκα επί σκηνής, θέλησε μόνο να ευχαριστήσει τον κόσμο που τη στηρίζει γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Πρώτη μου φορά που κερδίζω βραβείο. Βραβείο «καλύτερου pop καλλιτέχνη»…ότι κι αν σημαίνει αυτό, πιο μεγάλη σημασία έχει ότι αυτό το βραβείο μου το δώσατε εσείς, με την αγάπη σας.
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα - χωρίς εσάς θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Συνεχίζουμε και σύντομα έρχονται κι άλλα».

https://www.instagram.com/p/C8e3a6Ri7GA/

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved