Βούλγαρη για Κουτσελίνη & Λύτρα: «Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο κρινόμαστε... Ίσως κάποια πράγματα...»
Media

Βούλγαρη για Κουτσελίνη & Λύτρα: «Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο κρινόμαστε... Ίσως κάποια πράγματα...»

Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου και τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα που έχει προκύψει με τα σχόλια της Ζήνας Κουτσελίνη σχετικά με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

Αρχικά η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για την ενημερωτική εκπομπή που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο τονίζοντας: «Από ό,τι ακούμε θα αλλάξει η ώρα. Το αν θα πάει λίγο πιο πάνω, πιο κάτω, θα το δούμε. Δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση!»

Το ξέσπασμα του Νίκου Συρίγου για την υπόθεση Λύτρα: «Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος...»

Photo-shared-by-Zina-Koutselini-on-March-04-2024-tagging-@starchanneltv-@staralithies-@vickychioti-@roula_tselenti_-and-@nassos_ntotsikas.-May-be-an-image-of-television-dress-and-newsroom..jpg

Συνέχισε μιλώντας για τις φήμες που κυκλοφορούν για την ίδια σχετικά με την τηλεοπτική της καριέρα. «Δεν νομίζω ότι θα κάνω κάποιο τηλεπαιχνίδι. Έχουμε κάνει συζητήσεις για το εάν μπορούμε να κάνουμε μια σειρά από ντοκιμαντέρ που μου αρέσει και εμένα» είπε και συνέχισε: «Η Νατάσα Γιάμαλη μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία, είναι πολύ δυναμική. Είναι γυναίκα δημοσιογράφος και ρεπόρτερ κι αυτό από μόνο του είναι πολύ θετικό... Για το infortainment το ακούω από τότε που ήμουν στους ΚαραμεροΧαριτάτους. Ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί ότι μπορεί να κάνει καλύτερα».

lytras

Τέλος, αναφέρθηκε στη Ζήνα Κουτσελίνη και τα σχόλιά της για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα τα οποία σχολιάστηκαν: «Δεν πήρα θέση για το τι είπε η κ. Κουτσελίνη αλλά για την υπόθεση Λύτρα. Η κακοποίηση είναι κακοποίηση και είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται. Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο κρινόμαστε. Ίσως πιο αυστηρά κάποιες φορές, ίσως κάποια πράγματα δεν ακούγονται όπως τα σκεφτόμαστε. Το ότι μια καριέρα καταρρέει είναι γεγονός αλλά χωρίς αυτό να ξεπλένει τον κ. Λύτρα και να του δίνει ελαφρυντικό! Οι γυναικοκτονίες είναι ένα θέμα που πρέπει να προβληματίσει πιο βαθιά την κοινωνία και οι πολιτικοί να πάρουν θέση σε αυτό».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved