To ξέσπασμα της Γερμανού: «Να τούς πάρετε και τα βρ@κι@ κύριε Δήμαρχε»
Showbiz

To ξέσπασμα της Γερμανού: «Να τούς πάρετε και τα βρ@κι@ κύριε Δήμαρχε»

Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού για όλα όσα έχουν γίνει γνωστά για την πρόκληση της φωτιάς στην Ύδρα χθες το βράδυ η οποία ευτυχώς τέθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα υπό έλεγχο, έκαψε όμως τα πάντα στο πέρασμά της. 

Ο Δημήτρης Πανόπουλος αποκάλυψε το ρεπορτάζ, λέγοντας πως η φωτιά στην Ύδρα χθες το βράδυ (21/6) ξεκίνησε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες από πυροτεχνήματα που άναψαν όσοι επέβαιναν σε πολυτελή θαλαμηγό.

Τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια της Γερμανού! Η ηλικία, το τρολάρισμα & η συγκίνηση: «Νιώθω ευγνώμων»

germanou-fotia.jpg

Ήταν γύρω στα 17 άτομα πάνω στο σκάφος και όταν διαπίστωσαν τι είχε συμβεί προσπάθησαν να τη σβήσουν. Επειδή όμως η φωτιά είχε πάρει διαστάσεις αρκέστηκαν να πάρουν τηλέφωνο να ειδοποιήσουν την πυροσβεστική και ύστερα αποχώρησαν.

Όπως είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος, η θαλαμηγός οδεύει προς Βουλιαγμένη όπου θα κληθούν οι επιβάτες να εξηγήσουν στις Αρχές τι ακριβώς συνέβη.

Η Ναταλία Γερμανού, ενοχλημένη για τη συμπεριφορά αυτή, ειδικά μετά τις προειδοποιήσεις της πολιτικής προστασίας αυτές τις μέρες να μην ανάβονται για κανένα λόγο φωτιές και να είμαστε όλοι προσεκτικοί, απευθυνόμενη στον δήμαρχο της Ύδρας, ζήτησε να πάρουν στους υπεύθυνους και τα... βρ@κι@!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved