Μαρία Γεωργιάδου: «Είχα απειλούμενη εγκυμοσύνη»-Πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Τζώρτζογλου
Media

Μαρία Γεωργιάδου: «Είχα απειλούμενη εγκυμοσύνη»-Πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Τζώρτζογλου

Happy Day: Η Μαρία Γεωργιάδου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις σχέσεις της σήμερα με τον Στράτο Τζώρτζογλου με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

«Είμαι καλά, εργάζομαι πάνω σε ένα σενάριο. Δεν θα το δούμε στην ΕΡΤ, ελπίζω να το δούμε σε ένα άλλο κανάλι. Παρόλο που είχαμε εγκριθεί, για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, ακυρώθηκε. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», είπε αρχικά η Μαρία Γεωργιάδου.

Στράτος Τζώρτζογλου: Ο 27χρονος γιος του έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα ως σκηνοθέτης στην Αμερική!

mariaa.jpg

Και συνέχισε: «Το ήθελα να γίνω μαμά. Ήρθε σχετικά γρήγορα αλλά ήταν κάτι που το περίμενα. Είχα απειλούμενη εγκυμοσύνη, έμεινα για καιρό στο κρεβάτι. Χαίρεσαι, περιμένεις αλλά έχει και ένα κράτημα. Τη στιγμή που γεννάς έχει ξεχαστεί όλη αυτή η περίοδος. Σίγουρα δεν ήταν μια κατάσταση επιθυμητή ούτε από εμένα ούτε από το παιδί (σ.σ: να ζούμε μόνοι μας) αλλά όταν συμβαίνει την αποδέχεσαι και προχωράς με αυτή. Ο γιος μου είναι στην Αμερική, τελείωσε τις σπουδές του εκεί».

Όταν ρωτήθηκε αν είναι "οικογένεια" με τον Στράτο Τζώρτζογλου σήμερα, απάντησε: «Εάν εννοείς ότι μας ενδιαφέρει πάντα το παιδί που έχουμε... ναι. Δεν είναι κάτι που θα χαθεί ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Γεωργιάδου Ο γιος μου δεν μου ανακοίνωσε ποτέ ότι θέλει να γίνει ηθοποιός

Η Μαρία Γεωργιάδου μεταφέρει το Fear by the Lake

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved