Λούκας Γιώρκας: Η επέτειος γάμου και το μεγάλο δώρο έκπληξη στη σύζυγό του
Showbiz

Λούκας Γιώρκας: Η επέτειος γάμου και το μεγάλο δώρο έκπληξη στη σύζυγό του

Επέτειο γάμου για τον Λούκα Γιώρκα και η Βασιλική Σαλαμπάση και ο τραγουδιστής έδωσε ως δώρο στη σύζυγό του τα κλειδιά ενός καινούργιου διαμερίσματος, αρκετά μεγάλου για να χωρέσει και ένα τρίτο μέλος της οικογένειας τους

Έναν χρόνο έγγαμου βίου συμπλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική Σαλαμπάση, που δηλώνουν έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της ευτυχίας τους.

Λούκας Γιώρκας: Αυτό το τραγούδι απέρριψε και μετά έγινε τεράστια επιτυχία

5237_LOYKAS_GIORKAS_VASILIKI_SALAMPASI_672023.jpg

Λούκας Γιώρκας- Βασιλική Σαλαμπάση

Ο τραγουδιστής ετοίμασε μια ξεχωριστή βραδιά για τη σύζυγό του, προκειμένου να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο. Σαν νεράκι κύλησε ο πρώτος χρόνος της κοινής τους πορείας. Το ζευγάρι, που ενώθηκε μετά δεσμό του γάμου τον Ιούνιο του 2023 στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Λουκά στο χωριό Αραδίππου της Κύπρου, μοιράζεται μια όμορφη καθημερινότητα. Για να γιορτάσει αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, ο Λούκας προσέφερε στην εντυπωσιακή δικηγόρο ένα υπέροχο δείπνο στο μαγαζί «Ελλάδος εικόνες» στα νότια προάστια, στο οποίο εμφανίζεται κάθε Πέμπτη. Εκεί της αποκάλυψε και το μεγάλο δώρο της: τα κλειδιά ενός καινούργιου διαμερίσματος.

Λούκας Γιώρκας: «Εκνευρίστηκα και έσκισα το πουκάμισό μου, έπεφταν κομμάτια που…»

loukasyorkas_1641149085_2742479761719770678_278112926.jpg

Από την αρχή της σχέσης τους μένουν μαζί στην περιοχή της Ηλιούπολης. Πλέον, όπως αναφέρει η εφημερίδα Realnews, νιώθουν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να γίνουν γονείς. Αυτό έλαβε υπ' όψιν του ο τραγουδιστής και έκανε δώρο στην αγαπημένη του τη νέα κατοικία, που θα στεγάσει την οικογένεια που ονειρεύονται να δημιουργήσουν μαζί. Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, ο Λούκας Γιώρκας έχει δηλώσει ότι νιώθει έτοιμος για ένα παιδί και η επιθυμία του συμπίπτει με τις προτεραιότητες της συζύγου του. «Θέλω εδώ και πολλά χρόνια να γίνω πατέρας. Ίσως σύντομα έρθει το πλήρωμα του χρόνου», έχει πει.

202110022034320.8618_LOYKAS_GIORKAS_VASILIKI_2192021.jpg

Λούκας Γιώργκας με τη γυναίκα του Βασιλική Σαλαμπάση

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια μέσω κοινής παρέας και σύντομα ήρθαν πιο κοντά. Τότε η Βασιλική ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη και τα ταξίδια του Λούκα στη συμπρωτεύουσα ήταν συχνά, προκειμένου να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούσαν μαζί. Η σχέση τους κατάφερε να ξεπεράσει κάθε χιλιομετρικό περιορισμό, δέθηκαν ακόμη περισσότερο και πλέον ετοιμάζονται να περάσουν στην επόμενη φάση, αυτή της δημιουργίας οικογένειας. Αυτό το διάστημα ο τραγουδιστής που εμφανίζεται και στην Πάτρα, στο «Χάραμα» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ετοιμάζεται με τη σύζυγό του να μετακομίσει στο σπίτι των ονείρων τους.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2011–Λούκας Γιώρκας στο gossip-tv: Έμεινα 2 βράδια σε μοναστήρι κι εκεί τελείωσε το άγχος

Λούκας Γιώρκας: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του στην Ζανζιβάρη

Λούκας Γιώρκας – Βασιλική Σαλαμπάση: Το λαμπερό after wedding party και το τραγούδι που ερμήνευσαν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved