Showbiz

Δημήτρης Σταρόβας: Παίζει κιθάρα πρώτη φορά μετά το εγκεφαλικό - Τα σχόλια των celebrities

Ο Δημήτρης Σταρόβας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, αφού σήμερα, 25 Ιουνίου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, που παίζει κιθάρα πρώτη φορά μετά την περιπέτεια υγείας του.

 

Ο Δημήτρης Σταρόβας συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους και τους celebrities, οι οποίοι έσπευσαν να τον «γεμίσουν» με μηνύματα αγάπης.

«Έτσι και έτσι» σχολίασε στη λεζάντα ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος έπιασε για πρώτη φορά στα χέρια του την κιθάρα μετά το εγκεφαλικό.

Δημήτρης Σταρόβας: Τα μηνύματα των celebrities μετά το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε

6849043

Να σας θυμίσουμε ότι στο πρώτο βίντεο μετά την περιπέτεια υγείας του, είχε μιλήσει για όσα έζησε τους τελευταίους μήνες και ευχαρίστησε το κοινό του.

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα.

Παναγιώτης Στάθης για Σταρόβα: «Είναι μάγκας. Μου το έστειλε χθες το βράδυ και...»

Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι».

Απολαύστε τον και εσείς παρακάτω να παίζει πρώτη φορά κιθάρα μετά το εγκεφαλικό

Δημήτρης Σταρόβας: «Ένας μήνας μετά…»-Η πρώτη συγκλονιστική ανάρτηση & το βίντεο μετά το εγκεφαλικό

Δημήτρης Σταρόβας: Επανήλθε η ομιλία του

Δημήτρης Σταρόβας: Ο Γολγοθάς, η γυναίκα – βράχος στο πλευρό του και ο αγώνας της επιστροφής

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved