Survivor 2024: Λεπτό προς λεπτό όσα δεν έδειχναν οι κάμερες στον μεγάλο τελικό!
Gossip Specials

Survivor 2024: Λεπτό προς λεπτό όσα δεν έδειχναν οι κάμερες στον μεγάλο τελικό!

Survivor 2024 Τελικός: Απόψε (26/6) ρίχνει αυλαία οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης σε μία βραδιά που αναμένεται να είναι πολύ έντονη και με πολλή συγκίνηση. 

Και φυσικά από μία τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει το gossip-tv που κατέγραφε από νωρίς όλα όσα συνέβαιναν εντός και εκτός στίβου μάχης.

Survivor 2024 -Παύλος Παπαδόπουλος: «Η έκπληξη του τελικού είναι ο Ντάνιελ. Θέλω νικήτρια τη Δαλάκα»

490f169f-aa6c-4036-be9a-838a8aba228e-(1).jpg

Να θυμίσουμε ότι φέτος είναι η πρώτη φορά που στήνεται στίβος μάχης στην Ελλάδα για να ζήσουν οι θεατές από κοντά μία τέτοια μοναδική εμπειρία.

Από νωρίς το απόγευμα είχαν αρχίσει να καταφτάνουν οι πρώην παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι στον χώρο του Άλσους Γαλατσίου για να ζήσουν και αυτοί αυτή τη μοναδική εμπειρία, με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα, τους τρεις μεγάλους φιναλίστ.

Λίγο πριν ξεκινήσει το live, οι παίκτες βρέθηκαν στις θέσεις τους προκειμένου να είναι έτοιμα όλα για την έναρξη.

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Γκιουλέκας ο οποίος δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Ο Γκιουλέκας έφτασε στον χώρο μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή με τον οποίο γνωρίστηκαν και έγιναν καλοί φίλοι μέσα στο παιχνίδι.

Όταν ξεκίνησε το live, οι τρεις φιναλίστ εμφανίστηκαν στο κοινό το οποίο και δεν σταμάτησε να τους χειροκροτεί:

931cda24-9689-4666-bc10-c403be32cda0-(1).jpg

Οι τρεις φιναλίστ τη στιγμή της εμφάνισής τους στο κοινό.

Σε ένα από τα πρώτα διαλείμματα, ο Στέλιος Χανταμπάκης έσπευσε να χαιρετήσει από κοντά τον Γιώργο Λιανό ο οποίος είχε κοντά του συνεχώς τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του:

Στο μεταξύ, ο Φάνης Μπολέτσης στο διάλειμμα του live σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε στον στίβο μάχης για να δει τα εμπόδια και να κάνει μία μικρή προπόνηση για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα.

Την ίδια ώρα, οι φαν και οι συγγενείς του Φάνη είχαν δημιουργήσει... κερκίδα στο Άλσος Γαλατσίου και τον αποθέωσαν όταν εκείνος βρέθηκε κοντά τους για να τους χαιρετήσει:

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, ο Ντάνιελ και ο Φάνης ξαναβρέθηκαν στο διάλειμμα στο στίβο μάχης προκειμένου να κάνουν μία μικρή προπόνηση πριν τις μάχες για τον τελικό:

Το ίδιο έκανε και η Κατερίνα Δαλάκα για να τσεκάρει και εκείνη κάποιες λεπτομέρειες στον στίβο μάχης:

Η παρουσία του Σάκη Κατσούλη, δύο φορές νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, έκανε το κοινό να παραληρεί, ζητώντας selfie και αυτόγραφα από τον ίδιο.

Στο μεταξύ, ο Φάνης Μπολέτσης έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή των αγώνων πανηγυρίζοντας κάθε φορά που κατακτούσε έναν πόντο που τον έφερνε πιο κοντά στη νίκη:

Όσο για την Κατερίνα Δαλάκα, είχε κοντά της τον αδελφό της που τη στηρίζει σε όλα ενώ και ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε κοντά της για να την εμψυχώσει:

Παρά τις προσπάθειες και την αγωνιστικότητά της, η Κατερίνα Δαλάκα δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι και έχασε την τελευταία «ζωή» της από τον Ντάνιελ Νούρκα ο οποίος σήμερα ήταν ασυγκράτητος.

Λίγο μετά την ήττα της, η Κατερίνα ήθελε μόνο την αγκαλιά των δικών της ανθρώπων οι οποίοι δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για την ήττα της:

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό της Κατερίνας Δαλάκα ήταν και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που της έδωσε μία μεγάλη αγκαλιά:

Μετά και την νίκη του Ντάνιελ Νούρκα έναντι του Φάνη Μπολέτση, ο μεγάλος νικητής κατενθουσιασμένος δεν σταμάτησε να περιφέρεται με το τρόπαιο στο Άλσος Γαλατσίου, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένος:

Φυσικά, μετά την ανάδειξη του νικητή επικράτησε ενθουσιώδες κλίμα στον χώρο, με τον Ντάνιελ Νούρκα να δέχεται τα συγχαρητήρια από όλους τους παρευρισκόμενους που χάρηκαν πολύ με την κατάκτησή του. Φυσικά, βγήκε και η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία όλων των παικτών μαζί με τον νικητή και το τρόπαιο.

Ο Ντάνιελ πόζαρε φυσικά και για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024 Τελικός: Το gossip-tv στη μεγάλη βραδιά ανάδειξης του νικητή! Οι λαμπερές αφίξεις

Survivor 2024: Ο Γκιουλέκας αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Ένιωθα απροστάτευτος, έξω από τα νερά μου»

Survivor: Έτσι θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved