Αντίνοος Αλμπάνης: Η σχέση του με τον χρόνο που περνάει και γιατί δεν θα παρουσίαζε ποτέ το Survivor
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Η σχέση του με τον χρόνο που περνάει και γιατί δεν θα παρουσίαζε ποτέ το Survivor

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στη εκπομπή «The 2night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση που έχει με τον χρόνο που περνάει αλλά και γιατί δεν θα παρουσίαζε ποτέ το Survivor

«Έχω συμβιβαστεί με τον χρόνο. Δεν με απασχολεί αν θα πέσουν ή αν θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα απ' ό,τι ένιωθα στα 18» παραδέχτηκε ο ηθοποιός και συνέχισε μιλώντας για τους λόγους που τον έκαναν να αποφασίσει να μη διδάξει σε θεατρική σχολή ενώ του ζητήθηκε ενώ επεσήμανε τους λόγους που δεν θα μπορούσε ποτέ να παρουσιάσει ένα reality όπως είναι το Survivor:

Αλμπάνης για την Κουτσελίνη & την μπομπότα - «Προφανώς ήταν ένα άκομψο σχόλιο, ας κριθώ»

THE-2NIGHT-SHOW_ANTINOOS-ALMPANHS-(2).jpg

«Δεν θα παρουσίαζα το Survivor. Με κάλεσε ένας άνθρωπος της δουλειάς που διοργανώνει σεμινάρια για ηθοποιός ή για ανθρώπους που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί. Και μου λέει “έλα να κάνουμε ένα σεμινάριο, να διδάξεις”. Και του λέω “όχι”. Μου λέει “γιατί όχι;”. Γιατί δεν ξέρω να το κάνω, δεν ξέρω να διδάσκω. Από τη στιγμή που δεν το έχω σπουδάσει και δεν ξέρω να το κάνω, δεν μπορώ και να το αναλάβω. Δεν μπορώ να στέκομαι μπροστά από ανθρώπους και να τους πουλάω κάτι που δεν ξέρω τι είναι αυτό. Απαιτώ από τον εαυτό μου να έχω μία γνώση αυτού που κάνω. Είναι ένας χώρος θα έπρεπε να έχω εκπαιδευτεί».

THE-2NIGHT-SHOW_ANTINOOS-ALMPANHS-(4).jpg

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε και για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια που έχουν να κάνουν με μία σειρά που θα προβληθεί στο Star. Συγκεκριμένα είπε:

«Τον χειμώνα θα παίξω στους Μαύρους Πίνακες. Είναι μία μίνι σειρά, που ολοκληρώνεται σε δέκα επεισόδια. Ένα αστυνομικό θρίλερ που έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, εξαιρετικό σενάριο και περιμένω κι εγώ να το δω».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved