Οικονομάκου: Δημοσίευσε την πρώτη φώτο του Μπρούνο Τσερέλα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους
Showbiz

Οικονομάκου: Δημοσίευσε την πρώτη φώτο του Μπρούνο Τσερέλα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Είναι γεγονός! Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του συντρόφου της, Μπρούνο Τσερέλα και εξέπληξε τους followers της!

 

Να σας θυμίσουμε ότι εμφανίστηκαν πρώτη φορά μαζί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, αφού η κάμερα τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά.

Ο Μπρούνο Τσερέλα αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο, και πολύ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και πια και για τον έρωτά του.

1-athina-oikonomakou-bruno-cerella-video-zeygari.webp

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο διεθνής μπασκετμπολίστας βρίσκεται σε σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου και τα hashtag στα social media του και οι αφιερώσεις δίνουν και παίρνουν… και τώρα ήρθε η πρώτη ανάρτηση από την ηθοποιό δημοσιεύοντας φωτογραφία του.

Ο Μπρούνο Τσερέλα πόζαρε δίπλα στον μπασκετμπολίστα Τομάσο Μαρίνο οι οποίοι έδειχναν τα jean jackets που επέλεξαν για την έξοδό τους.

tserela-oikonomakou-2-1.webp

Μάλιστα, ο Τομάσο Μαρίνο στα stories του ανέφερε το όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου με την ηθοποιό να αναδημοσιεύει τη φωτογραφία στο Instagram της και είναι το πρώτο story με τον σύντροφό της, τον Μπρούνο.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύντροφό της

Οικονομάκου: Το σχόλιο του Τσερέλα στις φωτογραφίες της με μαγιό – Δες πώς την αποκάλεσε

Αθηνά Οικονομάκου - Μπρούνο Τσερέλα: Η έξοδος και η επιβεβαίωση του ζευγαριού

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Μπρούνο Τσερέλα «λιώνει» για την ηθοποιό – Το τραγούδι που της αφιέρωσε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved