Γιάννης Περλέγκας: «Δεν είμαι κλειστός στο ενδεχόμενο να ξαναδουλέψω στην τηλεόραση»
Showbiz

Γιάννης Περλέγκας: «Δεν είμαι κλειστός στο ενδεχόμενο να ξαναδουλέψω στην τηλεόραση»

Φέτος απολαύσαμε τον Γιάννη Περλέγκα στη σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας. Ο ηθοποιός ερμήνευσε το ρόλο του Επιφάνειου- Ανέστη και κέρδισε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις.

Ο Γιάννης Περλέγκας, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε στην αγάπη του για την τηλεόραση αλλά και στο αν θα τον δούμε την επόμενη σεζόν σε κάποια τηλεοπτική σειρά.

Giannos-Perlegkas.jpg

Η σειρά ολοκληρώθηκε φέτος. Την επόμενη σεζόν θα σας απολαύσουμε κάπου τηλεοπτικά;

Είμαι ακόμη εν μέσω συζητήσεων, δεν είμαι βέβαιος αν θα κάνω κάτι. Δεν είμαι κλειστός στο ενδεχόμενο να ξαναδουλέψω στην τηλεόραση, αν βρεθεί κάτι που θα μου κάνει κέφι και -πρώτα και κύρια- αν θα πληροί την αξία των συνεργατών. Η τηλεόραση είναι ένα μεγάλο... σχολείο ομαδικής συνύπαρξης, όπως και το θέατρο άλλωστε. Όταν πληρούνται αρκετές προϋποθέσεις σοβαρής αντιμετώπισης αυτής της τόσο απαιτητικής ομαδικής δουλειάς, δεν έχω λόγο να είμαι αρνητικός.

Για ποιους λόγους αγαπάτε την τηλεόραση ως μέσο της δουλειάς σας;

Προέρχομαι από μακρόχρονη πορεία στο θέατρο. Έχω μάθει στη μεγάλη προετοιμασία, στη συνεννόηση για το αποτέλεσμα που επιδιώκει μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύει μαζί. 0 βασικός λόγος για τον οποίο δεν έκανα τηλεόραση ήταν αυτή η απουσία χρόνου, τριβής και συνεννόησης σχετικά με το αποτέλεσμα. Όμως, παραδέχομαι ότι ως ηθοποιός έπρεπε να ασκηθώ και σε αυτές τις ταχύτητες. Αυτές οι ταχύτητες με έχουν διδάξει πράγματα που ούτε υποψιαζόμουν. Επίσης, μου έχουν μάθει πολλά, πολύτιμα στοιχεία σε σχέση με τη συνύπαρξη. Είμαι ευγνώμων για τις εμπειρίες που έχω συλλέξει.

Giannos-Perlegkas-Dhmhtrhs-Arianoytsos_2.jpg

Μέχρι τις αρχές Ιουνίου πρωταγωνιστούσατε στην παράσταση «Βάτραχοι» στο Θέατρο Ροές. Θα συνεχιστεί αυτή η δουλειά;

Μαζί με τη σημαντική ομάδα χορευτών και ακροβατών «Κι όμως κινείται» φτιάξαμε τους «Βατράχους», μια μεικτή παράσταση εμπνευσμένη από το έργο του Αριστοφάνη. Η συνεργασία μου με την ομάδα είναι μία από τις πιο ευτυχείς και κρίσιμες συνεργασίες που είχα σε όλη μου την πορεία και θα συνεχιστεί και με τους «Βατράχους» αλλά και με ένα άλλο θεατρικό έργο που προετοιμάζουμε να παρουσιαστεί και αυτό στις Ροές, από τον Οκτώβριο, είπε ο Γιάννης Περλέγκας στο περιοδικό Mytv.

Διαβάστε επίσης:

Περλέγκας: Από τη Νύχτα στο Προξενιό - Η ηλικία, ο ηθοποιός μπαμπάς του και η δραματική ιστορία

Γιάννης Περλέγκας: «Ο ρόλος του Επιφάνειου ήταν μία πρόκληση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved