Στέλλα Ψαρουδάκη: «Η μεγαλύτερη κατάκτηση είναι να έχεις διάρκεια σε αυτό το επάγγελμα»
Showbiz

Στέλλα Ψαρουδάκη: «Η μεγαλύτερη κατάκτηση είναι να έχεις διάρκεια σε αυτό το επάγγελμα»

Η Στέλλα Ψαρουδάκη, ή διαφορετικά η Βάσω Γιαννακάκη μέσα από τη δραματική σειρά του MEGA «Το ναυάγιο», αναφέρθηκε, σε συνέντευξή της, στην ανασφάλεια που έχει το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά και το μεγαλύτερο όνειρό της για το μέλλον

Νιώθεις ανασφάλεια για το επάγγελμά σου μιας και ανά σεζόν πρέπει να αναζητάς νέα δουλειά;

Φυσικά νιώθω ανασφάλεια. Ειδικά αν δεν σου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί και οι αλλαγές είναι πιο δύσκολο. Κι εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων, οπότε είναι σαν να έχω επιλέξει να πηγαίνω στον φόβο μου. Αυτή είναι η συνθήκη, όμως, και παλεύεις μέσα σε αυτό.

Stella-PSaroydakh-(Basw-Giannakakh).jpg


Υπάρχει κάτι που να σε φοβίζει;


Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να χάσω την πίστη μου πως θα έρθει δουλειά και θα είναι ωραία, ή να χάσω την πίστη μου στις δυνάμεις μου. Δεν θέλω να σταματήσω να προσεγγίζω αυτή τη δουλειά με χαρά, και αθωότητα.

Και το μεγαλύτερο όνειρό σου για το μέλλον;


Θα ήθελα να έρθουν δημιουργικές συνεργασίες με όμορφους ανθρώπους, νομίζω πως η μεγαλύτερη κατάκτηση είναι να έχεις διάρκεια σε αυτό το επάγγελμα, να εξελίσσεσαι, να ανθίζεις.

stella-psaroudaki-7.jpg

Πώς μπορείς να κρατήσεις αυτή τη διάρκεια;


Δεν το ξέρω το μυστικό και αν κάποιος το ξέρει θα ήθελα να μου το πει-. (Γελάει.) Εγώ αυτό που κάνω είναι ότι δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο και θεωρώ πως πρέπει να δουλεύω για να εξελίσσομαι. Είναι σημαντικό να αποκτάς νέες γνώσεις και να ανακαλύπτεις νέους τρόπους, ούτως ώστε κάθε φορά να αντιμετωπίζεις μία νέα πρόκληση και να νιώθεις ότι ανεβαίνεις ένα σκαλοπάτι, ότι γίνεσαι καλύτερος, είπε η Στέλλα Ψαρουδάκη στο περιοδικό Mytv.

Διαβάστε επίσης:

Στέλλα Ψαρουδάκη: «Η τέχνη μπορεί να σε προβληματίσει, να σου ανατρέψει κάτι που έχεις στο μυαλό σου

Στέλλα Ψαρουδάκη: «Το πιο δύσκολο ήταν ο φόβος που ένιωθα στην Αθήνα... Έκλαψα κάμποσα βράδια»

Στέλλα Ψαρουδάκη: Έχω την ανάγκη ως άνθρωπος να κινούμαι και να δοκιμάζω πράγματα για να είμαι καλά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved