Μελίνα Ασλανίδου: Αν λάβω κάποιο πικρόχολο σχόλιο, αδιαφορώ γιατί δεν έχει να κάνει με μένα
Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου: Αν λάβω κάποιο πικρόχολο σχόλιο, αδιαφορώ γιατί δεν έχει να κάνει με μένα

Για τα μυστικά της ομορφιάς της, τη σχέση της με τα social media αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που ίσως λάβει, μίλησε η Μελίνα Ασλανίδου.

Ποιο είναι το μυστικό που όλα αυτά τα χρόνια που σας ξέρουμε, γίνεστε ακόμη πιο όμορφη;

Νομίζω είναι το τι πηγάζει από μέσα μου. Η ομορφιά ενός ανθρώπου πιστεύω είναι περισσότερο εσωτερικής καύσης, η ίδια του η ψυχή. Το πώς βοηθάει δηλαδή την ψυχή του ο καθένας μας και τι θαλπωρή της δίνει. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που φροντίζει τον εαυτό του με πρόγραμμα. Και όταν λέω ότι τον φροντίζω δεν εννοώ ότι πάω και κάνω μόνο το πρόσωπό μου, αλλά θα κάνω και τη γυμναστική μου, θα προσέξω τη διατροφή μου, τις παρέες μου, με ποιον μιλάω.

Μελίνα Ασλανίδου: «Έγινε κάτι πολύ σοβαρό στη ζωή μου και...»

1675190731918-18347853-melina-aslanidou-6.jpg

Ποια είναι η σχέση σας με τα social media;

Καλή, μπήκα πολύ γρήγορα στα social media. Ήταν ένας τρόπος να επικοινωνείς, πάντα έχει παγίδες ειδικά στην αρχή, αλλά τώρα νομίζω όλοι τα διαχειριζόμαστε με έναν τρόπο. Εγώ τα διαχειρίζομαι με έναν πιο θετικό για μένα τρόπο. Αν θέλω να επικοινωνήσω κάτι με τον κόσμο, το κάνω.

9a91f85d-aslanidou-4.jpg

Το γεγονός ότι εκεί πίσω από την ανωνυμία του ο καθένας μπορεί να «χτυπήσει» σε ευαίσθητα θέματα, είναι κάτι που σας επηρεάζει;

Τα προσπερνάω, γιατί είναι κάτι που δεν είμαι εγώ. Αν κάτι αφορά τη Μελίνα, μπορεί να ασχοληθώ και να πω «α λες να έκανα κάποιο λάθος;». Εγώ τα λάθη μου τα αγαπάω, δεν είναι κακό να κάνεις λάθη, αλλά αν λάβω κάποιο πικρόχολο σχόλιο, αδιαφορώ γιατί δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ τα δικά μου τα πικρόχολα τα λύνω, αν και δεν έχω (γέλια).

Πηγή Λοιοπόν

Μελίνα Ασλανίδου: Η απίθανη φωτό που έλαβε από τη μαμά της και η αντίδραση: «Της είπα μπράβο μαμά!»

Μελίνα Ασλανίδου:«Η Χαρούλα Αλεξίου με επηρέασε. Είναι μια γυναίκα άκρως καλλιτεχνική & δημιουργική»

Μελίνα Ασλανίδου: «Όταν πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης, είναι βάναυσο – Πλέον υπάρχουν όρια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved