Στάνκογλου για τον ρόλο του ως Ιπποκράτης στο Ναυάγιο: «Με έβριζαν!»-Ο κωμικός ρόλος που θα αναλάβει
Media

Στάνκογλου για τον ρόλο του ως Ιπποκράτης στο Ναυάγιο: «Με έβριζαν!»-Ο κωμικός ρόλος που θα αναλάβει

Οριστικό τέλος πήρε η σειρά Το Ναυάγιο όπου απολαύσαμε ένα υπέροχο καστ ηθοποιών, ανάμεσά τους και τον Γιάννη Στάνκογλου στον ρόλο του Ιπποκράτη. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, σε συνέντευξή του, μιλάει για τη γεύση που του άφησε αυτή η συνεργασία αλλά και για την αντιμετώπιση που είχε από τον κόσμο που παρακολουθούσε την επιτυχημένη σειρά.

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης αυτοκτόνησε - Το πάρτι στο Twitter και η τελευταία ανάρτηση του Στάνκογλου

stankoglou-(2).jpg

«Με έβριζαν! Τον χαρακτήρα που υποδύθηκα βέβαια, αλλά μου έλεγαν “πώς γίνεται να σε μισούμε και να σε αγαπάμε μαζί!” Η αλήθεια είναι πως στο “Ναυάγιο” πέρασα πολύ όμορφα! Τώρα που τελειώνει, μου αφήνει μία πολύ γλυκιά ανάμνηση σε όλους τους τομείς» είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός ενώ αποκάλυψε ότι θα κάνει μεγάλη στροφή στην τηλεοπτική του πορεία αφού έκλεισε να αναλάβει έναν κωμικό ρόλο.

«Θα κάνω κωμωδία, θα παίξω έναν πολύ ωραίο χαρακτήρα, τον Ματθαίο. Έναν περίεργο τύπο, ο οποίος έχει και λίγη εξουσία. Είναι πολύ σκληρός από τη μία και πολύ ευαίσθητος από την άλλη. Είναι ένας χαρακτήρας που μπορώ να “δουλέψω” και να περάσουμε όλοι πολύ ωραία. Προτού μου γίνει η πρόταση, έλεγα μέσα μου πως μετά από τόσους δραματικούς ρόλους ήθελα να κάνω κωμωδία. Το ποθούσα πολύ και, επειδή το πόθησα τόσο, ήρθε κιόλας. Όλα τα παιδιά είναι πολύ φρέσκα, πολύ έξυπνα, και νομίζω ότι θα κάνει γκελ αυτή η σειρά» κατέληξε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Πηγή: Απογευματινή

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved