Παγώνη για Κόκοτα: «Είναι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας... Δεν μπορεί να βγει, να πάει σπίτι του»
Showbiz

Παγώνη για Κόκοτα: «Είναι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας... Δεν μπορεί να βγει, να πάει σπίτι του»

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα ανακοίνωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη η οποία από την πρώτη στιγμή γνωρίζει από πρώτο χέρι τα όσα βιώνει ο αγαπημένος τραγουδιστής στο νοσοκομείο. 

Η Ματίνα Παγώνη είπε αρχικά για την κατάστασή του: «Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, αντιδρά ξεχωριστά και γι’ αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι “σε αυτή τη νόσο, αυτός θα πάει έτσι”. Κανένας δεν το ξέρει, εξελίσσεται. Θέλει χρόνο, θέλει υπομονή και φυσικά και για την οικογένειά του. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις έναν άνθρωπο στο νοσοκομείο τόσους μήνες, δεν είναι εύκολο πράγμα».

Δημήτρης Κόκοτας: Σοβαρές επιπλοκές με την όρασή του - Τι αναφέρει η Ματίνα Παγώνη

dimitris-kokotas.jpg

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι στη ΜΑΦ. Εμείς οι γιατροί ξέρουμε κάποια πράγματα, εσείς από την αρχή λέγατε και ρωτούσατε “πότε θα βγει;”, ο καθένας θα βγει όταν πρέπει να βγει».

Και κατέληξε λέγοντας: «Και αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης δεν μπορεί να βγει και να πάει στο σπίτι του ή σε ένα κέντρο αποκατάστασης. Θα παραμείνει, θα τον παρακολουθεί η ομάδα που τον παρακολουθεί, θα γίνονται οι εξετάσεις και όταν χρειαστεί, τότε οι γιατροί θα δώσουν το οκ για να βγει από το νοσοκομείο».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved