Τραϊάνα Ανανία: «Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα με στήριξε όταν πήγαν όλοι να με “φάνε”»
Media

Τραϊάνα Ανανία: «Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα με στήριξε όταν πήγαν όλοι να με “φάνε”»

 Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Πρωινό Σουσού και μεταξύ άλλων μίλησε για την  κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, αφού ο τραγουδιστής έπαθε καρδιακό επεισόδιο την ώρα που έκαναν πρόβες για το J2US

Αρχικά ανέφερε: «Εγώ πάντα από την αρχή το έβλεπα σφαιρικά. Και οι συζητήσεις που κάναμε με τη σύζυγο του Δημήτρη Κόκοτα είχαν κάτι το υπαρξιακό. Προσπαθώ όσο μπορώ να τη στηρίζω και να προσπαθούμε να το βλέπουμε σφαιρικά. Η Κατερίνα με στήριξε πάρα πολύ γιατί έπεσαν να με φάνε που βγήκα να πω για το ρέικι.»

Παγώνη για Κόκοτα: «Η κατάστασή του είναι σταθερή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά κανονικά»

anania-kokotas-6.jpg

Και πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν εκείνη τη στιγμή και είχα την ψυχραιμία μου ενώ όλοι οι άλλοι που δεν είχαν αυτό το εργαλείο είχαν τρομάξει και είχαν βάλει την πλάτη στον τοίχο. Πέφτουν οι μάσκες όταν υπάρχει ένα τέτοιο συμβάν, όλα αλλάζουν, όλη η σύσταση αλλάζει. Και για τον Δημήτρη ο χρόνος που παίρνει είναι για το καλό του.

Αυτός ο άνθρωπος νιώθει αν οι γύρω του τον πιέζουν να συνέλθει γρήγορα για το δικό τους το εγωιστικό το κομμάτι ότι “εγώ θέλω να συνέλθει”. Όχι ρε φίλε, αυτός θα έρθει όποτε γουστάρει».

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να παλέψει και να πάει στο σπίτι του»

Έλλη Κόκοτα: Απαντά στην Ανανία: «Δεν επιβεβαιώνω κανέναν, δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει πει»

Δημήτρης Κόκοτας: Αντιδρά σε συγκεκριμένες λέξεις και τραγούδια - Η αισιοδοξία της συζύγου του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved