Πέτρος Λαγούτης: «Γλυκόπικρη γεύση μου άφησαν οι Παγιδευμένοι. Είδα πράγματα που δεν έχω συναντήσει»
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: «Γλυκόπικρη γεύση μου άφησαν οι Παγιδευμένοι. Είδα πράγματα που δεν έχω συναντήσει»

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 29/6 ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για τη γνωριμία τους που εξελίχθηκε σε έναν πολύ όμορφο δεσμό αλλά και για τη σειρά Παγιδευμένοι στην οποία πρωταγωνιστούν.

Μάλιστα απάντησαν και για τη φημολογία που εδώ και καιρό κυκλοφορεί για τους ίδιους και τη σχέση τους με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

«Τη θαύμασα από πολύ νωρίς τη θεωρώ μια καταπληκτική ηθοποιό» είπε αρχικά ο ηθοποιός για τη σύντροφό του.

Μυρτώ Αλικάκη: Το να ζεις δίπλα σε έναν άνθρωπο που είναι εθισμένος είναι πολύ δύσκολη κατάσταση

EEEDF34.jpg

«Η εμπιστοσύνη είναι απόφαση. Προφανώς και θέλεις από τον άλλο να στη θρέψει αλλά αν μπεις στο τρυπάκι να εξακριβώσεις την εμπιστοσύνη θα βγεις χαμένος, έχεις χάσει την ηρεμία σου. Επιλέγεις ότι αφού είσαι με έναν άνθρωπο ότι τον εμπιστεύεσαι εφόσον δεν έχεις δείγματα και πορεύεσαι με αυτό».

«Γλυκόπικρη γεύση μας άφησαν οι Παγιδεύμένοι. Δεν το λέω με χαρά με στενοχώρια το λέω γιατί θα έπρεπε να είναι γλυκιά. Είναι γλυκιά γιατί είχα την τύχη ότι είναι μια σειρά με καλογραμμένο σενάριο».

EDD.jpg

«Τα αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πω μέχρι εκεί που φτάνω και μπορώ. Ακόμα είμαστε σε ένα σοκ σε σχέση με όλο αυτό που συνέβη. Συνέβησαν πράγματα που 24-25 χρόνια που δουλεύω δεν τα έχω ξανασυναντήσει. Δεν μπορώ να πω ποια είναι αυτά δημόσια. Θα πω χωρίς να δείξω κανέναν και δεν αναφέρομαι σε συνάδελφο ότι δεχτήκαμε συκοφαντία και παραπληροφόρηση μερίδας του κόσμου. Όλο αυτό για μένα ήταν σοκ, δεν το έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου. Και επειδή κάνουμε μια δουλειά που πρέπει να ανοίγεις το μέσα σου, αυτό το πράγμα ήρθε και μας καταρράκωσε, μας δυσκόλεψε. Υπήρχαν πολλές στιγμές που υποφέραμε».

«Διέρρευσαν πράγματα – δεν μπορώ να πω από πού και έστρεψαν ένα μέρος του κόσμου εναντίον μας τα οποία ήταν αναληθή φυσικά γι΄αυτό μιλάμε για συκοφαντία».

Δείτε το βίντεo:

Μυρτώ Αλικάκη: Ποζάρει με μαγιό και τα σχόλια είναι αποθεωτικά: «Άψογη» - Αυτά είναι τα μυστικά της

«Λύγισε» η Μυρτώ Αλικάκη: «Ήμουν 26 χρονών όταν έφυγε από τη ζωή. Μου λείπει πολύ...»

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν καταλαβαίνω την τρομακτική αγωνία για το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved