Αγγελική Ηλιάδη: «Άρχισα να φωνάζω, τον έγδαρα στο πρόσωπο και κατάφερα να φύγω»
Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: «Άρχισα να φωνάζω, τον έγδαρα στο πρόσωπο και κατάφερα να φύγω»

Στην κάμερα της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα και στην Ελένη Μουστάκη μίλησε  η Αγγελική Ηλιάδη το μεσημέρι του Σαββάτου 29/6. 

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε από άνδρα στο δρόμο: «Ένας άνδρας ενώ έκανε παρανομία στον δρόμο έγινε έξαλλος μαζί μου, μου έκλεισε τον δρόμο και δεν με άφηνε να φύγω. Αν ήμουν άνδρας, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα λειτουργούσε έτσι».

Ακόμη μίλησε για την ταινία με τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη που θα περιλαμβάνει και το ρόλο της γιαγιάς της, Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη τόνισε πως θα έπρεπε να έχει εκείνη τον ρόλο της γιαγιάς της.

Ξέσπασε η Ηλιάδη: Το άγριο περιστατικό μπροστά στον γιο της – «Έβριζε, ούρλιαζε μέσα στον δρόμο»

«Ο αδελφός μου έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας “Υπάρχω” για να μην αναφερθούν προσβλητικά στην γιαγιά μου. Η γιαγιά μου με τον Στέλιο Καζαντζίδη πέρασαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα, έχει ακόμη στους τοίχους του σπιτιού τις φωτογραφίες τους. Η γιαγιά μου βοήθησε τον Στέλιο Καζαντζίδη και μπήκε στο τραγούδι».

«Εγώ θα έπρεπε να υποδυθώ τον ρόλο της γιαγιάς μου και εμφανισιακά και στην φωνή μοιάζουμε πάρα πολύ. Η γιαγιά μου δεν είναι στην υγεία της καλά, καλύτερα να ξεκουραστεί», κατέληξε η Αγγελική Ηλιάδη.

Τέλος, η τραγουδίστρια πέρασε σε μια εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν: «Μόλις είχα υπογράψει σε μία δισκογραφική εταιρεία και μου σύστησαν τότε τον παραγωγό μου. Ένα βράδυ λοιπόν, μου επιτέθηκε, έπεσε πάνω μου, άρχισα να φωνάζω, τον έγδαρα στο πρόσωπο και κατάφερα να φύγω. Μετά τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα, έσκισα το συμβόλαιό μου και έφυγα από τη δισκογραφική εταιρεία. Τον έδιωξαν τότε τον συγκεκριμένο άνθρωπο από τη εταιρεία και δεν δούλεψε ξανά στην ζωή του σε αυτό το χώρο».

Δείτε το βίντεο:

Αγγελική Ηλιάδη: Ο γιος της Μπάμπης Λαζαρίδης έγινε 19 ετών - H σπάνια selfie και οι ευχές!

Ξέσπασε η Ηλιάδη: «Δεν τον γνώριζα και έγραψαν λεπτομέρειες για τη σχέση μας... Έχω κινηθεί νομικά»

Σάββας Γκέντσογλου: «Υπήρξε φλερτ μέσα στο Survivor, αλλά…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved