Ίρις Πανταζάρα: Σόι πάει το ταλέντο-Η αδελφή του Αργύρη Πανταζάρα στην Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα
Showbiz

Ίρις Πανταζάρα: Σόι πάει το ταλέντο-Η αδελφή του Αργύρη Πανταζάρα στην Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα

Ταλαντούχα και όμορφη, η ηθοποιός Ίρις Πανταζάρα ετοιμάζεται το φθινόπωρο να εισβάλει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μέσα από τη νέα κωμική σειρά του Alpha «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Η αδελφή του αγαπημένου ηθοποιού Αργύρη Πανταζάρα, αλλά και του γνωστού φωτογράφου Νίκου Πανταζάρα, έχει αφοσιωθεί στη μεγάλη αγάπη της που είναι το θέατρο. Τηλεοπτικά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2007 μέσα από τη σειρά «Μια στιγμή, δύο ζωές», στην οποία υποδυόταν την Πωλίνα.

Πανταζάρας για τον μυστικό γάμο του με την Τουμάση: «Το κάναμε σαν να κλεφτήκαμε»

201603231354540.3995_IRIS_PANTAZARA_2232016.jpg

Το ερχόμενο φθινόπωρο, ωστόσο, η Ίρις αναμένεται να μας κάνει να κλάψουμε από τα γέλια μέσα από τον απολαυστικά κωμικό ρόλο της στην πολυαναμενόμενη σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί μια καλόγρια, την... αδελφή Κατσιμίχα. Ο πειρασμός της χτυπά την πόρτα στο πρόσωπο του Πανάγου, κατά κόσμον Θάνος Μπίρκος, και η καλλονή μοναχή προσπαθεί να αντισταθεί στον έρωτα.
Η Ίρις Πανταζάρα είναι μητέρα δύο παιδιών, καρπών του προηγούμενου γάμου της με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Δαυλό.
Σήμερα απολαμβάνει μια σχέση ζωής με τον ηθοποιό και φωτογράφο Σπύρο Περδίου, με τον οποίο μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες τόσο για την τέχνη όσο και για τη ζωή.

All star cast

Είκοσι τρία χρόνια μετά την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο», που ήταν αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο, το σίριαλ «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται να αποτίσει φόρο τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της μικρής οθόνης. Οπως δήλωσαν πρόσφατα οι δημιουργοίτης σειράς: «Ουσιαστικά πρόκειται για μια παρωδία των μεγάλων δραματικών σειρών που έχουν αφήσει εποχή στην ελληνική τηλεόραση, από τους "Ψίθυρους καρδιάς" μέχρι και τον "Σασμό"». Η υπόθεση είναι ξεκαρδιστική. Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Άνω και Κάτω Παπαριά, εξελίσσεται μια ιστορία επικής αγάπης, όπως του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί και απαγωγές δίνουν και παίρνουν στη συνέχεια της πλοκής. Ας είναι καλά το «Τζέλα Δ» και τα φουγάρα του, γιατί μπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφανος Μπάρας να συνταξιοδοτήθηκε εις τας Αθήνας αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παραμείνει ζωντανή και επίκαιρη...
Στα 14 σπαρταριστά επεισόδια της σειράς πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Τζόυς Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Αννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα κ.ά

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved