Showbiz

Ελληνίδα συγγραφέας καταγγέλλει κακοποίηση από πρώην σύντροφό της: «Απειλούσε ότι θα με κάψει»

Τις δύσκολες στιγμές που βίωνε ενώ ήταν μέσα σε κακοποιητική σχέση περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα γνωστή Ελληνίδα συγγραφέας

Ο λόγος για τη Φωτεινή Σκανδάλη που μίλησε για πρώτη φορά για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

Ναταλί Κακκαβά: «Κατέρρευσε» συναισθηματικά μιλώντας για την κακοποίηση: «Αντισταθείτε...»

«Είμαι θύμα λεκτικής, συναισθηματικής και σωματικής κακοποίησης», παραδέχτηκε η ίδια περιγράφοντας αρχικά τη σωματική κακοποίηση που δέχτηκε.

«Ο πρώην σύντροφος μου με κλείδωσε για τρεις ώρες μέσα στην κρεβατοκάμαρα και με απειλούσε ότι θα με κάψει. Ο πρώην σύντροφος μου με προέτρεπε να βάλω το δάχτυλο μου στο ντουί, για να πάθω ηλεκτροπληξία... Αφού με είχε κακοποιήσει, με έπλενε με τρυφερότητα στο μπάνιο. Όταν κοιτούσα το κινητό μου ο πρώην σύντροφός μου θεωρούσε ότι στέλνω μηνύματα σε άλλον άντρα. Δεν ήταν υποστηρικτικός στην καριέρα μου, με αποκαλούσε ‘παραμυθατζού’’».

Η ίδια συνέχισε εξιστορώντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε δίπλα του: «Ο πρώην σύντροφός μου με κλότσησε στη μέση του δρόμου και μετά εξαφανίστηκε, για να μου προκαλέσει συναίσθημα απελπισίας. Μετά την κακοποίησή μου ένιωθα ενοχές και θεωρούσα ότι εγώ είχα προκαλέσει αυτήν τη συμπεριφορά... Στον κόσμο οι κακοποιητικοί σύντροφοι παρουσιάζουν έναν καλό εαυτό, όλα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ο κακοποιητικός σύντροφός μου με απειλούσε ότι θα αφαιρέσει τη ζωή του, για να με χειραγωγήσει».

Η Φωτεινή Σκανδάλη στη συνέχεια παραδέχτηκε: «Δεν είχα σκεφτεί ούτε για μια στιγμή να ζητήσω βοήθεια από την αστυνομία. Παιδιά που δεν αγαπιούνται από τους γονείς τους, δεν σταματούν να αγαπούν τους γονείς τους αλλά τον εαυτό τους... Ανακάλυψα ότι ο πρώην σύντροφος μου κακοποιούσε με τον ίδιο τρόπο και την προηγουμένη σχέση του».

Η ίδια κατέληξε λέγοντας πως: «Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό ραβδάκι και να εξαφανίσω όλους τους κακοποιητές... Πήρα τη ζωή μου πίσω»...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved