«Αυλαία» και για την Μπακοδήμου: «Ήταν η καλύτερη ομάδα που είχα, μην κλαίτε ρε βλαμμένα»
Media

«Αυλαία» και για την Μπακοδήμου: «Ήταν η καλύτερη ομάδα που είχα, μην κλαίτε ρε βλαμμένα»

Με τον δικό της ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει η Μαρία Μπακοδήμου τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους συνεργάτες της στην εκπομπή Γειά σου που σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Το κανάλι πήρε άλλες αποφάσεις για το πρόγραμμά του τη νέα σεζόν που ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο και το μεσημεριανό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ «Γειά σου» δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτό.

Μπακοδήμου: Το απίστευτο ευτράπελο όταν ήταν ετοιμόγεννη στον γιο της - «Διέλυσε μία οικογένεια»!

mpakodimou.jpg

Έτσι, η Μαρία Μπακοδήμου στα τελευταία λεπτά προβολής μίας εκπομπής που κλείνει τον κύκλο της οριστικά, είχε κοντά της όλους τους συνεργάτες της που έκλαιγαν για αυτόν τον αποχαιρετισμό.

geia-sou.jpg

Όλοι τους είχαν μόνο γλυκά λόγια να πουν για την παρουσιάστρια με την ίδια να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, κάτι που στο τέλος κατάφερε, αν και η φωνή της «έσπαγε» συχνά λίγο πριν το τέλος.

geia-sou-mpakodimou.jpg

Η Μαρία στα τελευταία της λόγια θέλησε να ευχαριστήσει τόσο το κανάλι όσο και τους συνεργάτες της γι' αυτή τη συνεργασία, τονίζοντας μάλιστα ότι ήταν ίσως η καλύτερη ομάδα που είχε, καθώς δέθηκαν πολύ μεταξύ τους. Όταν τους είδε λοιπόν να κλαίνε γύρω της, με τον δικό της γλυκό τρόπο τούς είπε να σταματήσουν, προφανώς και η ίδια από ανάγκη να μη «λυγίσει» on camera.

Δείτε τα τελευταία πλάνα της εκπομπής Γειά σου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved