Γερμανού για αποχώρηση Νικόλιζα-Πανόπουλου: «Δεν χαλάνε οι φιλίες για μία εκπομπή ρε...»
Media

Γερμανού για αποχώρηση Νικόλιζα-Πανόπουλου: «Δεν χαλάνε οι φιλίες για μία εκπομπή ρε...»

Σήμερα (7/7) ρίχνει αυλαία για τη φετινή, έκτη κατά σειρά, σεζόν του Καλύτερα δε γίνεται, στον αέρα του Alpha και φυσικά η συγκίνηση είναι διάχυτη στους συντελεστές της. 

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της έναρξης της εκπομπής, η Ναταλία δεν κατάφερε να μην αναφερθεί στην απόφαση του Δημήτρη Πανόπουλου και της Εβελίνας Νικόλιζα να αποχωριστούν αυτή την τηλεοπτική παρέα και να κάνουν «σόλο καριέρα» όπως με χιούμορ είπε η Ναταλία Γερμανού.

Γερμανού: Αποχαιρέτησε την Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της - «Η απουσία σου θα είναι ηχηρή»

nikoliza-panopoulos.jpg

Είναι άλλωστε γνωστό, εδώ και καιρό από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πως η Εβελίνα έχει αποφασίσει να αφήσει για λίγο στην άκρη την καριέρα της στην τηλεόραση καθώς θέλει να αφοσιωθεί στο τραγούδι που είναι η μεγάλη της αγάπη.

Για τον ίδιο λόγο, για να ακολουθήσει δηλαδή τα δικά του όνειρα, αποχωρεί και ο Δημήτρης Πανόπουλος ο οποίος έκανε και μία μικρή παύση από την εκπομπή λόγω της υποψηφιότητας που είχε θέσει για ευρωβουλευτής κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η Ναταλία Γερμανού, πάντως, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για το τέλος αυτών των δύο συνεργασιών, επισημαίνοντας πως θέλει και οι δύο να κυνηγήσουν ό,τι αγαπούν καθώς θέλει να τους βλέπει χαρούμενους.

Δείτε το βίντεο με όσα σχολίασε η παρουσιάστρια για την αποχώρηση των συνεργατών της:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved