Showbiz

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Με δάκρυα αποχαιρέτησε τα σετ γυρισμάτων των Παγιδευμένων - Η ανάρτησή της

Με δάκρυα στα μάτια, συγκινημένη που ένας κύκλος και μάλιστα τόσο μεγάλος, στην επαγγελματική της ζωή, έκλεινε οριστικά, αποχαιρέτησε το σετ γυρισμάτων της σειράς Παγιδευμένοι η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Η τηλεοπτική δικηγόρος, Άννα, της επιτυχημένης σειράς που έριξε αυλαία την περασμένη Τρίτη (2/7), θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τους συνεργάτες της με τους οποίους πορεύτηκε για δύο σεζόν.

Πέτρος Λαγούτης: «Γλυκόπικρη γεύση μου άφησαν οι Παγιδευμένοι. Είδα πράγματα που δεν έχω συναντήσει»

Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τη στιγμή που αποχαιρετούσε τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψε όλο αυτό το διάστημα και έγραψε στη λεζάντα:

«Back online. Δεν τα πάω καλά με τους αποχαιρετισμούς. Θα μου πάρει καιρό μέχρι να επεξεργαστώ τα όσα έγιναν αυτά τα δυο χρόνια, bear with me, I’m getting there.

Μέχρι τότε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες πίσω από τις κάμερες, τους μεγάλους Δασκάλους που είχα την ευτυχία να συνεργαστώ και να μάθω δίπλα τους, και φυσικά τον κόσμο που τόσο θερμά μας αγκάλιασε και μας στήριξε! See you soon!! Υ. Γ. Αννιώ μου…θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μου κοριτσάρα μου!».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved