Βίκυ Καγιά: Οι luxury εμφανίσεις της με δυο μίνι φορέματα που πρέπει να έχεις στη βαλίτσα σου

Instagram / vickykaya_

Showbiz

Βίκυ Καγιά: Οι luxury εμφανίσεις της με δυο μίνι φορέματα που πρέπει να έχεις στη βαλίτσα σου

Μοναδικές εμφανίσεις από τη Βίκυ Καγιά.

Για μια ακόμη φορά μάς δίνει εκπληκτικές ιδέες για summer night out με ανάλαφρα looks.

Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίζει την 9χρονη κόρη της & εκείνη ποζάρει καλύτερα από top model!

Και τι πιο ιδανικό από τα μίνι κλασσικά φορέματα στις πιο safe αποχρώσεις. Μαύρο και άσπρο φόρεμα ιδανικά συνδυασμένα με κοσμήματα και natural μακιγιάζ.

kagia-mpompa-kostara-(2).png

Η Βίκυ Καγιά συνδύασε το μαύρο μάξι φόρεμά της με πορτοκαλί παπούτσια και υπέροχα κοσμήματα ενώ το λευκό της με μαύρα φλατ παπούτσια και χρυσά κοσμήματα.

Δες φωτογραφίες

«Μέσα στην ημέρα επιδιώκω να τρώω κάθε τρεις ώρες περίπου, κάνοντας μικρά και συχνά γεύματα, και προσπαθώ να καταναλώνω πολλά φρούτα και λαχανικά. Έτσι τονώνω τον μεταβολισμό μου και καίω λίπος όλη μέρα!»

«Ήμουν μπόγος όταν ήμουν μωρό. Μέχρι το νηπιαγωγείο, όμως. Μετά ψήλωσα, οπότε το πήρα σε ύψος. Δεν προσέχω τίποτα στη διατροφή μου, αλλά έχω ένα μέτρο. Δεν θα φάω ποτέ μια τούρτα μόνη μου, ούτε θα φάω δυο πιάτα πατάτες τηγανητές και κάθε μέρα. Τρώω ισορροπημένα αλλά από μόνη μου. Έτσι ήμουν κι από παιδί.
Δεν θα με έβλεπες ποτέ εμένα με την πίτσα, να τη φάω όλη και να μην φάω τη σαλάτα μου. Θα έτρωγα 2 κομμάτια αλλά και τη σαλάτα με τα καρότα μου. Μετά την άλλη μέρα θα έτρωγα φακές και λαχανικά. Δεν είμαι το παιδί του τζανκ. Ούτε ήπια κόλα ποτέ, ούτε σαν παιδί, ούτε στην εφηβεία. Κατά τα άλλα πιστεύω πως θες και το τηγανητό σου και το γλυκό σου και το λιπαρό σου. Πιστεύω πως το παν μέτρον άριστον δεν είναι τυχαίο που υπάρχει σαν φράση από τους αρχαίους», έχει για τη διατροφή της

Καγιά: Εφόσον δεν προχώρησε κάτι και δεν έγινε, δεν βρίσκω και τον λόγο να το υπεραναλύουμε

Η Καγιά απαντά στο αιχμηρό σχόλιο της Άννας Χατζησοφιά: «Αν αισθάνεται έτσι, είναι απόλυτα σεβαστό»

Βίκυ Καγιά: Αν κάνω ένα λάθος, θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved