Η πρώτη συναυλία του Ρέμου μετά τον ντόρο: «Ό, τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει»-Αποκλειστικό
Exodos

Η πρώτη συναυλία του Ρέμου μετά τον ντόρο: «Ό, τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει»-Αποκλειστικό

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, δίνει ραντεβού με τους φίλους του, φέτος το καλοκαίρι, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Μετά από αρκετά χρόνια, ο καλλιτέχνης μας έδωσε ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί, ένα νέο cd γεμάτο τραγούδια επιτυχίες που θα τον συντροφεύσουν το καλοκαίρι σε όλες του τις συναυλίες. Τραγούδια που με την μαγική φωνή του και την αμεσότητα του, τις μοναδικές του ερμηνείες, θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί του.

Το μήνυμα στήριξης της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο: «Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου»

remos.jpg

Κατάμεστο το Κατράκειο από νωρίς.

Πάντα και Ποτέ Live! για τις πιο δυνατές συναυλίες του καλοκαιριού.

Μεγάλα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες, υπέροχες στιγμές γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση.

Το gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από τη βραδιά, μετά τον ντόρο των ημερών καθώς σας θυμίζουμε πως το όνομα του τραγουδιστή έχει εμπλακεί σε υπόθεση φοροδιαφυγής.

1720464594771-368086633-remos.jpg

«Καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε... Είστε καλά; Νιώθω πραγματικά πάρα πολύ όμορφα που ειδικά απόψε θα τραγουδήσω για εσάς. Δεν έχω να πω πολλά λόγια, ό, τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει. Σε εσάς θα πω ένα ευχαριστώ. Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θα σας πω όμως μια κουβέντα, στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές.

Μέσα από αυτά παίρνουμε δύναμη. Αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί, απλά να αντέξετε... Έτσι λοιπόν, σε όλους εσάς, σάς λέω μόνο ό, τι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας - που τα χειρότερα είναι τα προβλήματα υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αν είμαστε όρθιοι. Κι αν είμαστε όρθιοι... Είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας. Είστε όλοι απόψε εδώ, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωποι. Με αγαπάτε και με στηρίζετε και αυτό δεν αλλάζει», ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Ρέμου, μόλις ανέβηκε στη σκηνή.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που εξασφαλίσαμε:

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Ρέμος: «Καλά έκανε και το είπε η Νέγκα στην Σάττι»

Αντώνης Ρέμος: Η έκπληξη on stage, η τούρτα γενεθλίων, οι 3.000 φαν & η ευχή για την κόρη του, Ελένη

Αντώνης Ρέμος: Το νέο single Αδιάβαστα Μηνύματα κυκλοφορεί...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved