Κατσαφάδου-Η πονεμένη ιστορία ζωής της:«Ο σύζυγός μου είχε λευχαιμία. Ήξερα ότι δε θα έχουμε μέλλον»

Instagram / katsafadou

Showbiz

Κατσαφάδου-Η πονεμένη ιστορία ζωής της:«Ο σύζυγός μου είχε λευχαιμία. Ήξερα ότι δε θα έχουμε μέλλον»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για τα τραύματα της... ψυχής της. 

Η γνωστή επιχειρηματίας παραχώρησε μία καθηλωτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την οικογένειά της, για τον σύζυγό της και την... λευχαιμία.

Συγκινεί η Κατσαφάδου: «Έπαθα νεύρωση στομάχου όταν έχασα ένα παιδί που ήταν πολύ κοντά μου…»

«Ήμουν σε μία φαρμακευτική με πολύ καλό μισθό. Μάλιστα, αφού πήρα προαγωγή αποφάσισα να τα παρατήσω. Οι γονείς μου με αποκλήρωσαν λόγω αυτής μου της απόφασης. Κυριολεκτικά. Δεν είχα σπίτι να μείνω. Με φιλοξένησε η γιαγιά μίας γνωστής μου. Και έτσι έμεινα στο Μενίδι για κάποιο διάστημα», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Σχετικά με τον γάμος της αποκάλυψε: «Ήξερα από την πρώτη νύχτα ότι δε θα έχουμε μέλλον με τον σύζυγό μου. Είχε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Είχε λευχαιμία και διάφορες άλλες δυσκολίες. Ίσως γι' αυτό τον ερωτεύτηκα. Ήξερα επίσης ότι δε θα κάνω παιδιά μαζί του. Παρόλα αυτά τον παντρεύτηκα, δε με ένοιαξε».

Ενώ για το πραγματικό της επίθετο, τόνισε: «Με λένε Μαλακοδήμου. Το άλλαξα σε Κατσαφάδου που είναι της μητέρας μου, γιατί δέχτηκα πολύ μπούλινγκ στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης:

«Κατέρρευσε» η Δήμητρα Κατσαφάδου: «Θα σηκωθώ ξανά με την βοήθεια του Θεού»

Δήμητρα Κατσαφάδου: Το βίντεο μετά την περιπέτεια της υγείας της & το «Αδιέξοδο»: Είστε η δύναμή μου

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Από το πολύ κλάμα και τη στενοχώρια έπαθα νεύρωση στομάχου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved