Χριστίνα Παππά: «Σεξ σύμπολ για μένα είναι η Βάνα Μπάρμπα»
Showbiz

Χριστίνα Παππά: «Σεξ σύμπολ για μένα είναι η Βάνα Μπάρμπα»

Η Χριστίνα Παππά, μίλησε, σε συνέντευξή της για τη μεγάλη πίστη της στο Θεό, για τα τρία θαύματα που έχει ζήσει, για τη στιγμή που χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγο αλλά και για το πώς νιώθει όταν οι περισσότεροι Έλληνες την έχουν στο μυαλό τους ως το αιώνιο σεξ σύμπολ

-Πιστεύεις στον Θεό; Έχεις βιώσει κάποιο θαύμα στη ζωή σου;

Απόλυτα πιστεύω στον Θεό. Έχω βιώσει τρία θαύματα στη ζωή μου. το τελευταίο και πρόσφατο ήταν ένα πρόβλημα υγείας. Προσεύχομαι το βράδυ δυνατά και λέω: «Θεούλη μου έχει κάνει τόσα θαύματα, κάνε να περάσει κι αυτό». Την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο η νύφη μου η Άννα και μου λέει: «Πεθερούλα είναι παροδικό αυτό το θέμα που έχει προκύψει». Παλιότερα είχα μια δουλειά πολύ σημαντική στο εξωτερικό και προσεύχομαι στην Παναγία να γίνουν όλα γρήγορα. Με το που βγαίνω από την εκκλησία χτύπησε το τηλέφωνο και είχε λυθεί το θέμα. Γενικά πιστεύω πολύ ακόμη και όταν χάνω κάτι, προσεύχομαι στον Άγιο Φανούριο. Η προσευχή είναι η δύναμή μου.

Χριστίνα Παππά μετά την επίθεση που δέχτηκε: «Η εξέταση που έκανα χθες… Βρέθηκε κάτι στον αυχένα»

7559_XRISTINA_PAPA_2262024.jpg

-Χρειάστηκες ποτέ τη βοήθεια ψυχολόγου για να αντιμετωπίσεις κάποιο προσωπικό σου πρόβλημα;

Ναι την χρειάστηκα και την ζήτησα τη βοήθεια του ψυχολόγου, αλλά δεν μου ταίριαξε για να είμαι ειλικρινής. Δεν εγκλωβίστηκα σε ένα δωμάτιο. Γενικά όμως διαβάζω συνέχεια και φιλοσοφώ πολλά πράγματα και με βοηθούν να διευρύνω τους ορίζοντές μου.

1033_XRISTINA_PAPA_24122023.jpg

-Πώς νιώθεις που για τους Έλληνες είσαι πάντα το αιώνιο σεξ σύμπολ στο μυαλό τους;

Εγώ; Μ’ έκανες και γέλασα τώρα. Σεξ σύμπολ για μένα είναι η Βάνα Μπάρμπα. Ποτέ δεν κατάλαβα ότι είμαι σεξ σύμπολ και αν με βλέπουν έτσι κάποιοι. Έκανα κάποιες φωτογραφίσεις λίγο πιο αποκαλυπτικές, γιατί ήταν μέρος της δουλειάς μου και μόνο.

7562_XRISTINA_PAPA_2262024.jpg

-Θέλω να μου πεις ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς σου και πώς διατηρείς τις τέλειες αναλογίες σου;

Το έχω πει πολλές φορές, ότι μπορεί οι γραμμές μου να είναι καλές, αλλά σαν γυναίκα κι εγώ έχω τις ατέλειές μου. Αυτό που με διατηρεί φρέσκια, μπορώ να σου πω είναι η καλοσύνη της ψυχής μου. Η αισιοδοξία μου και η θετική μου σκέψη. Δεν έχω κακία μέσα μου, δεν κουτσομπολεύω και δεν μου αρέσει να σχολιάζω αρνητικά κανέναν. Θέλω πάντα να σκέφτομαι το καλό, είπε η Χριστίνα Παππά στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Παππά: Το εντυπωσιακό πάρτι για τα γενέθλιά της στη Μύκονο - Πόσο χρονών έγινε;

Χριστίνα Παππά-Άννα Μπεζάν: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις νύφης και πεθεράς στο catwalk

Συγκλονίζει η Παππά–To σοκ από την επίθεση που δέχτηκε & η εξομολόγηση: «Εκεί λύγισε το παιδί μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved