Μαριάντα Πιερίδη: «Θυμάμαι ακόμη τον χάρακα στο χέρι, από τη μία και την άλλη πλευρά»
Showbiz

Μαριάντα Πιερίδη: «Θυμάμαι ακόμη τον χάρακα στο χέρι, από τη μία και την άλλη πλευρά»

Η Μαριάντα Πιερίδη έκανε μία προσωπική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής Summer's Cool που παρουσιάζει μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, με αφορμή τα όσα είπε σε συνέντευξη της η Τραϊάνα Ανανία για το σχολείο όπου πήγαινε η οποία αποκάλυψε ότι είχε περάσει πολύ δύσκολα καθώς έτρωγε ξύλο και δεχόταν χωρίς λόγο επιπλήξεις, αποκάλυψε τις δικές της εμπειρίες από τα σχολικά χρόνια.

Summer's Cool:Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με Πιερίδη-Κωνσταντάρα. Τα πρώτα πλάνα & το άγχος

Η Μαριάντα Πιερίδη, αφού πρώτα αναφέρθηκε στον γιο της, Νικόλα και τις ανησυχίες που έχει για εκείνον σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τους δασκάλους του και τις μεθόδους διδασκαλίας που εκείνοι χρησιμοποιούν, γύρισε τον χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στο ξύλο που έτρωγε εκείνη από τους δικούς της δασκάλους.

«Εγώ όταν πήγαινα σχολείο, τη δεκαετία του '80, σε δημόσιο, θυμάμαι ακόμα τον χάρακα στο χέρι» είπε η Μαριάντα Πιερίδη η οποία λίγο πριν είχε τονίσει πως έχουμε φτάσει πλέον στο άλλο άκρο και βλέπουμε γονείς να ζητούν τον λόγο από τους δασκάλους επειδή επιπλήττουν τα παιδιά τους.
Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα είπε η Μαριάντα Πιερίδη:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved