Μακαλιάς: Αποκάλυψε ότι θα κουμπαριάσει με την Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα βαφτίσει το 2ο παιδί μου»
Showbiz

Μακαλιάς: Αποκάλυψε ότι θα κουμπαριάσει με την Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα βαφτίσει το 2ο παιδί μου»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής Summer' s Cool και μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1, την Μπέττυ Μαγγίρα αλλά και τα επόμενα σχέδιά του. 

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής με πολύ καλή διάθεση, παραδέχτηκε ότι ξεκουράστηκε σχετικά, ενώ σε ό,τι αφορά τα επόμενα σχέδιά του, είπε ότι μάλλον δεν θα είναι στην τηλεόραση τη νέα σεζόν.

Μακαλιάς: «Έχουν πέσει κάποια τηλέφωνα και μας έχουν πει να κάνουμε κάποια ραντεβού»

dimitrismakalias_1719728994_3401655811030717239_43551267.jpg

Επίσης αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα, επισημαίνοντας για ακόμα μία φορά πως ήταν από τις μοναδικές φορές που σε κάποια συνεργασία του, ό,τι περνούσε μπροστά, περνούσε και πίσω από τις κάμερες.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε ότι η Μπέττυ Μαγγίρα θα είναι η μία από τις δύο νονές της κόρης του, καθώς η άλλη είναι η τραγουδίστρια Νικόλ Παπαριστοδήμου. Ο ίδιος δεν αποκάλυψε περισσότερα για τη βάφτιση όμως τόνισε ότι θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα και σ' αυτή θα παρευρεθούν δικοί τους άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε επίσης πως έχει ανάγκη από ξεκούραση και θέλει να πάει διακοπές, αν και με τα δύο παιδιά που έχει με τη σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη δεν θα μπορέσει να ξεκουραστεί όσο θα ήθελε.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved