Μανώλης Σαρρής: O νικητής του MasterChef 3, το άγριο κράξιμο των κριτών και η σημερινή του ζωή
Showbiz

Μανώλης Σαρρής: O νικητής του MasterChef 3, το άγριο κράξιμο των κριτών και η σημερινή του ζωή

O Μανώλης Σαρρής κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef 3 αλλά για να φτάσει μέχρι εκεί έκανε τεράστια προσπάθεια. Σήμερα είναι 30 ετών και στα 26 του χρόνια έγινε ο νέος Έλληνας MasterChef.

Ο ίδιος έχει καταγωγή από την Πάρο ενώ ζούσε για πολλά χρόνια στην Ολλανδία και δούλευε εκεί, μέχρι να πάρει μέρος στον διαγωνισμό μαγειρικής. Την βραδιά του τελικού το highlight που απογείωσε την τηλεθέαση, εκτός από τη νίκη του, ήταν το καυτό φιλί που αντάλλαξε με το κορίτσι του από την Ολλανδία μπροστά στις κάμερες, όμως λίγες μέρες αργότερα που βρέθηκε καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή παραδέχτηκε τον χωρισμό του με την Λιόρα, λέγοντας ότι εκείνη έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα της και εκείνος να μείνει στην Ελλάδα.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: H πρώτη γυναίκα MasterChef στην Ελλάδα, η ζωή στη Σαντορίνη και ο έρωτας

Το 2021 μαζί με τον Νίκο Θωμά (F & B του Masterchef), τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον Χρήστο Γλωσσίδη και τον Σάββα Λαχανίδη παρουσίασαν την δική τους εκπομπή μαγειρικής στο Star με τίτλο «Cookbeef» η οποία όμως δεν πήγε καλά σε τηλεθέαση.

Σήμερα εργάζεται σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και μαγεύει τους πελάτες με τα ξεχωριστά πιάτα που ετοιμάζει.

Ο Μανώλις εμφανίστηκε στην audition του διαγωνισμού και έφτιαξε αρνάκι φρικασέ, το οποίο μπορεί να του έδωσε την λευκή ποδιά, ωστόσο, τα σχόλια που άκουσε από τους κριτές δεν ήταν και τα καλύτερα. Ο Πάνος Ιωαννίδης, του έδωσε ένα μεγάλο «όχι» κι αυτό όχι επειδή δεν είχε τις γνώσεις όπως είπε, αλλά για την περιγραφή του πιάτου, καθώς μπορεί ο Μανώλης Σαρρής να το αποκαλούσε αρνάκι φρικασέ, σύμφωνα όμως με τον κριτή δεν ήταν.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν πιο ήπιος όπως και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρόλο που δεν του άρεσε η έπαρση και την αλαζονεία του.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

Διαβάστε επίσης:

MasterChef-Παναγιώτης Κουμουνδούρος: H νέα του ζωή στις Κυκλάδες & η πορεία του μετά τον διαγωνισμό

MasterChef-Παναγιώτης Κουμουνδούρος: H νέα του ζωή στις Κυκλάδες & η πορεία του μετά τον διαγωνισμό

Μαρία Μπέη: H «εξαφάνιση» από το Instagram, η τελευταία δημόσια εμφάνιση & η σημερινή της ζωή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved