Μπαμπάς ο Αργυρός; Ποια είναι η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα & τι λένε οι συνεργάτες του
Showbiz

Μπαμπάς ο Αργυρός; Ποια είναι η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα & τι λένε οι συνεργάτες του

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα να περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Οι φήμες λένε ότι η καλλονή σύντροφός του, είναι έγκυος και μάλιστα ότι διανύει τον τέταρτο μήνα.

Αργυρός: Η σπάνια εμφάνιση με την Αλεξάνδρα Νίκα μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Το gossip-tv προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον δημοφιλή τραγουδιστή, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Σε επόμενη επικοινωνία με στενούς του συνεργάτες, οι ίδιοι δήλωσαν στο gossip-tv πως δεν γνωρίζουν αν ισχύει η είδηση. Εξάλλου πρόκειται για ένα πολύ λεπτό ζήτημα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μας έχει συνηθίσει στην έκθεση της προσωπικής του ζωής στα φώτα της δημοσιότητας.

argigors-nika.jpg

NDPPHOTO

«Είναι από τα πράγματα που θέλω να πετύχω στη ζωή μου, κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω την οικογένεια. Δεν το φοβάμαι καθόλου να κάνω οικογένεια, έρχεται με τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ηλικία, όπως στα φέρνει η ζωή. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω», έχει δηλώσει ο ίδιος κατά το παρελθόν.

1024_KONSTANTINOS_ARGIROS_ALEXANDRA_NIKA_262024.jpg

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα

Η 25χρονη έχει τελειώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια, ενώ επαγγέλλεται jet setter. Η ίδια μάλιστα είναι καλή φίλη της Χριστιάνας Μπέττα, της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον τραγουδιστή γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών. Η σύντροφος του Αργυρού αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της, αλλά και τη μόδα.

nika-(1).jpg

Διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 60.000 ακόλουθους και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Όσο για τη σχέση τους, αποκαλύφθηκε έπειτα από το ταξίδι που έκαναν στην Ιταλία. Μπορεί να μην ανέβασαν κοινές φωτογραφίες, αλλά βρέθηκαν μαζί στη Φλωρεντία και την Τοσκάνη. Ένα πάρτι της Αλεξάνδρας στην Αμερική την έφερε ξανά στο προσκήνιο, αφού με αφορμή τις αναρτήσεις της στο Instagram έγινε γνωστό πως η Ελληνίδα καλλονή διοργάνωσε συγκεκριμένα στο Μαλιμπού ένα μεγάλο πάρτι με άρωμα Ελλάδας. Εκείνη την περίοδο σπούδαζε ακόμα στην Αμερική και ήθελε να κάνει την προώθηση εταιρείας ελληνικών κοσμημάτων.

Αλεξάνδρα Νίκα: Ποια είναι η καλλονή σύντροφος του Αργυρού; Η γνωριμία, οι εμφανίσεις και το μέλλον

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Πώς θα περάσει το ζευγάρι τις καλοκαιρινές του διακοπές;

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Όλες οι φορές που έδειξαν τον έρωτά τους δημόσια!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved