Φωτεινή Ντεμίρη: «Ο Τίτος Γρηγορόπουλος δεν λέει ότι είναι γιος μας»
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Φωτεινή Ντεμίρη: «Ο Τίτος Γρηγορόπουλος δεν λέει ότι είναι γιος μας»

Η Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε στην κάμερα του Summer's Cool για τον ρόλο της στο Ναυάγιο, για τον γιο της Τίτο Γρηγορόπουλο που ακολουθεί τα χνάρια της ίδιας και του πατέρα του Χάρη Γρηγορόπουλο

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο νέο φαινόμενο των ανθρώπων που αναλαμβάνουν ρόλους μόνο και μόνο επειδή έχουν πολλούς followers. Συγκεκριμένα σχολίασε: «Δεν έρχονται οι followers. Είναι μια ψευδαίσθηση που νομίζουν κάποιοι παραγωγοί. Έχω δει παραστάσεις με big stars, με πολλούς followers που δεν πήγαν».

Γρηγορόπουλος-Ντεμίρη: «Το παιδί για το οποίο παντρευτήκαμε, δεν υπάρχει γιατί το χάσαμε»

ntemiri.jpg

Σε ό,τι αφορά τους ρόλους που έχει αναλάβει στην καριέρα της, η Φωτεινή Ντεμίρη σχολίασε: «Δεν έκανα ποτέ τις γκόμενες, δεν μου άρεσε. Τις έκανα σε κωμωδίες κυρίως. Έχω κάνει και μάνα ανθρώπων που έχουμε δέκα χρόνια διαφορά».

Σε ό,τι αφορά το Ναυάγιο, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Το Ναυάγιο ήταν μια ευτυχής συγκυρία, ήμουν πολύ χαρούμενη. Ίσως θα μπορούσε να πάει δεύτερη σεζόν αλλά για κάποιο λόγο αποφάσισαν να μην το ξεχειλώσουν, οπότε καλά έκαναν».

Όσο για τον γιο που έχει αποκτήσει με τον επίσης ηθοποιό Χάρη Γρηγορόπουλο, τον Τίτο Γρηγορόπουλο, η Φωτεινή Ντεμίρη είπε όλο υπερηφάνεια: «Χαίρομαι πολύ για τον γιο μου, του αρέσει η δουλειά. Όταν κάποιος είναι κοντινός σου δεν μπορείς να το κρίνεις σωστά. Προσπαθώ όταν τον βλέπω να αποστασιοποιούμαι και να τον βλέπω διαφορετικά. Μπορώ να του πω διόρθωσε το ένα, το άλλο. Είμαι ευχαριστημένη. Είναι υπέροχος, είναι ταλαντούχος. Μακάρι να μπορούσαμε να βοηθήσουμε τον Τίτο γιατί στις μέρες μας έτσι γίνονται. Αλλά δουλεύει στο θέατρο και με ανθρώπους που δεν ξέρουμε. Δεν λέει ότι είναι γιος μας. Πάμε να τον δούμε στις πρεμιέρες και λένε “είναι γιος σας; Δεν μας το είπε ποτέ”».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved