Λίνα Πρίντζου: Οδηγεί στο κέντρο της Αθηνάς με τα σωστά «γαλλικά» και... κλαρίνα
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Λίνα Πρίντζου: Οδηγεί στο κέντρο της Αθηνάς με τα σωστά «γαλλικά» και... κλαρίνα

Απίθανη η Λίνα Πρίντζου!

Η όμορφη ηθοποιός και σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου μας χάρισε ένα στιγμιότυπο με την ίδια να οδηγάει στο κέντρο της Αθήνας και ναι, μπορεί κι εσύ να «ρίχνεις» τα «γαλλικά» σου όταν είσαι στο κέντρο της Αθήνας και ψάχνεις να παρκάρεις ωστόσο εκείνη το κάνει με στιλ κι εμείς την απολαμβάνουμε.

Χαραλαμπόπουλος – Πρίντζου: Το υπέροχο πέτρινο εξοχικό τους σπίτι στο Πήλιο με τη μαγική θέα

lina.jpg

Ακούει κλαρίνα με… γαλλικά και πιάνο!

Δες τα βίντεο που μοιράστηκε

«Αν κάποιος έλεγε ότι έχει βρει την ευτυχία, θα ήταν ψέμα. Ανακαλύπτω την ευτυχία στις πιο μικρές στιγμές της ζωής. Η ευτυχία είναι οποιαδήποτε στιγμή σού φέρει χαμόγελο μέσα στην ημέρα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι δική σου, μπορείς να την αποκτήσεις στο πρόσωπο των άλλων. Νομίζω ότι όσο κυνηγάς την ευτυχία, δεν έρχεται. Αυτό που μετράει είναι να νιώθεις μέσα σου αγάπη για τους ανθρώπους και μέσα από αυτή την αγάπη μπορούν να ξεχυθούν στιγμές ευτυχίας. Η αγάπη είναι το συστατικό που φέρνει στιγμές ευτυχίας.

charalampopoulos-printzou-1.jpg

Νομίζω ότι όσο περνούν τα χρόνια είναι όλο και πιο σημαντικός γιατί επίσης ουσίας η συντροφικότητα, αυτή η φωλιά αγάπης που σε περιμένει μετά από μια δύσκολη μέρα, είναι πολύ σημαντική. Νιώθω να με νοιάζονται και να με αγαπούν και είναι κάτι αναγκαίο, γιατί είναι πραγματικό, δεν είναι ψηφιακή αγάπη, δεν είναι likes και καρδούλες. Είναι το ουσιαστικότερο που θα πρέπει να αναζητεί κάποιος σε αυτή τη ζωή», έχει πει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Χαραλαμπόπουλος: Γιορτάζει 10 χρόνια γάμου & αυτό το βίντεο είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα!

Πρίντζου: Η κομψή σύζυγός του Χαραλαμπόπουλου με το ιδανικό total black σύνολο και κόκκινο κραγιόν

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η πρώτη του σχέση, τα "χαστούκια" και ο γάμος με την Πρίντζου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved