Οργισμένη η Κορομηλά: «Αφήστε τα ήσυχα» - Η έντονη ενόχλησή της
Showbiz

Οργισμένη η Κορομηλά: «Αφήστε τα ήσυχα» - Η έντονη ενόχλησή της

Μέσα από ανάρτησή της έδειξε την έντονη ενόχλησή της η Ρούλα Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οπού απεικονίζεται ένα γαϊδουράκι υπό κατάρρευση.

Ρούλα Κορομηλά: Ξανά μπροστά στο δημαρχείο της Σύρου 26 χρόνια μετά την τελευταία εκπομπή στο νησί

koromila

Η ίδια θέλησε να στείλει να το μήνυμά της σε όλους όσοι εκμεταλλεύονται τα ζώα κι εμφανώς οργισμένη έγραψε:

«Αφήστε ήσυχα τα γαϊδουράκια κάποιοι τα οποία χρησιμοποιείται με αυτές τις θερμοκρασίες και κάτω από άθλιες συνθήκες ως μέσα μεταφοράς σε αρκετά νησιά. Εικόνες κατάρρευσης κυκλοφορούν παντού. Κρίμα. Δηλαδή αν δεν καβαλήσεις γαϊδούρι δεν θα έχει ενδιαφέρον η φωτογραφία σου στο instagram; Περπάτα. Χτίζεις κορμάρα. Άντε να δούμε».

koromila.jpg

Σε πρόσφατη αλλά σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη η Ρούλα Κορομηλά είχε μιλήσει για την περιπέτεια με την υγεία της και είχε συγκλονίσει.

koromila.jpg

«Σαφώς και άλλαξα σκεπτικό, αλλά χωρίς να γίνω άλλος άνθρωπος. Κατάλαβα γιατί δεν πρέπει να στεναχωριέσαι για απλά πράγματα. Πού να φανταστώ εγώ ότι εκεί που πέταγα, θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα; Τότε είχες έρθει να με δεις μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και είχατε πάθει σοκ. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα, δεν έβλεπα φως πουθενά, είπα “εδώ τελειώνω”. Πέρασαν αρκετά χρόνια και για αυτό ήμουν και απούσα από τα τηλεοπτικά δρόμενα. Ήμουν στο σπίτι μου, δεν ήθελα να δω κανέναν γιατί ντρεπόμουν. Ακόμα και εσύ και ο Ρέμος όταν σας άνοιξα την πόρτα και δεν με γνωρίσατε, νιώσατε αμήχανα. Ήταν μια μαύρη περίοδο για εμένα, αλλά τελικά βρήκα τη δύναμη και το ξεπέρασα. Το πρόβλημα παραμένει, απλά παραμένει σε ύφεση ενώ παράλληλα παίρνω και φαρμακευτική αγωγή. Από το 2007 μέχρι και σήμερα παίρνω κορτιζόνη. Υπήρξε περίοδος που δεν μπορούσα να περπατήσω καν, ούτε να φάω, ούτε να σηκώσω τα χέρια μου»

Συγκλονίζει η Κορομηλά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω καν, ούτε να φάω, ούτε να σηκώσω τα χέρια μου»

Η Ρούλα Κορομηλά ανέβηκε στη ζυγαριά κι έκανε το πιο epic σχόλιο!

Ρούλα Κορομηλά: «Είπα εδώ τελειώνω, περιμένω το τέλος - Ήταν μία δύσκολη, μη αναστρέψιμη περίοδος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved