Παπαδοπούλου - Ράντου: Η συνάντηση & η φωτό που έφερε καταιγισμό από λάθος σχόλια: «Πόση βλακεία...»
Showbiz

Παπαδοπούλου - Ράντου: Η συνάντηση & η φωτό που έφερε καταιγισμό από λάθος σχόλια: «Πόση βλακεία...»

Δήμητρα Παπαδοπούλου και Ελένη Ράντου σε μια κοινή φωτογραφία που λατρέψαμε!

Οι δυο κυρίες της Τέχνης έχουν αδιαμφισβήτητα αφήσει το στίγμα τους τόσο στην ελληνική τηλεόραση, όσο και στο θεατρικό σανίδι με τους δεκάδες ρόλους τους αλλά και τη σκηνοθετική τους ματιά.

Αποκάλυψη Ελένης Ράντου: «Ένας διευθυντής καναλιού μου είχε πει “θα σου κλείσουμε το θέατρο”»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Ελένη Ράντου συνεργάζονται στην θεατρική παράσταση "Ο παππούς έχει πίεση". Οι δυο κυρίες λοιπόν με αφορμή την παράσταση της 13ης Ιουλίου στο κέντρο πολιτισμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» συναντήθηκαν και απαθανατίστηκαν μαζί ενώ στην παρέα τους ήταν και ο Τάσος Τρύφωνος, καλός φίλος και των δυο.

rantou-papadopoulou-(2).jpg

«Δροσερή συνάντηση μες τον καύσωνα!» έγραψε η Ελένη Ράντου δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και μέσα σε λίγα λεπτά τόσο τα like όσο και τα σχόλια ήταν αμέτρητα.

Τα περισσότερα οφείλουμε να πούμε έκαναν λόγο για το ταλέντο τους, τις άπειρες στιγμές γέλιου που έχουν προσφέρει ενώ δεν ήταν λίγα κι εκείνα που έγιναν για λάθος λόγο κι αυτά είχαν να κάνουν με την εξωτερική εμφάνιση της Δήμητρας Παπαδόπουλου.

Οι «γνωστοί άγνωστοι» και φουλ τοξικοί του διαδικτύου που φτιάχνουν τη ζωή τους μέσα από τη ζωή των άλλων «χτύπησαν» ξανά αφήνοντας σχόλια που για μια ακόμη φορά δείχνουν πόση τοξικότητα υπάρχει ανάμεσά μας.
Φυσικά υπήρξαν κι εκείνα που έβαλαν στη θέση τους όλα τα προηγούμενα

Δες τη gallery

«Δίνουμε στίγμα με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα είναι εγώ. Εγώ τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες. Παλιότερα δεν έκανα τίποτα από αυτά. Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα γυναίκα. Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω όπως έβγαινα από το μπάνιο. Όλα αυτά τα θεωρούσα πολύ grande. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της είναι χάσιμο χρόνου και αλήθεια έλεγαν. Εγώ εχθές για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ έφαγα όλη την ημέρα. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, απλά είναι μονόδρομος. Εγώ για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ», έχει πει η Δήμητρα Παπαδοπούλου σε παλαιότερη συνέντευξή της για την αλλαγή στην εμφάνισή της

Ράντου για τη μητέρα της που πάσχει από άνοια: Φεύγω κομμάτια... Δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ!

Ο Παππούς έχει Πίεση: Η κωμωδία της Δ. Παπαδοπούλου κάνει πρεμιέρα στο αίθριο του Ελληνικού κόσμου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved